K. Kroupa 36. (p.)
L. Hapal 49.
2:1
(1:1)
44. F. Studený (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2018 16:00

22.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Prostějov těsně porazil Vyškov


Branky


36. K. Kroupa (p.) , 49. L. Hapal - 44. F. Studený (p.)
17

Další obtížný zápas mají za sebou prostějovští fotbalisté. Vyškov byl vysoce kvalitním soupeřem, o to více těší opětovný tříbodový zisk. V horkém, téměř letním počasí viděla velice slušná divácká kulisa hned dvě penalty, z níž tu první proměnil tradičně kapitán Karel Kroupa. Vítězný gól vstřelil hlavou Lukáš Hapal, který mohl přidat i definitivní pojistku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První dotyk Hapala s míčem proběhl hned v první minutě, po faulu na něj kopal trestný kop Koudelka, ale seřízená mířidla ještě ze šatny neměl. Přesnější nebyl ani zleva Fládr. První výbuch emocí otřásl stadionem po necelé půlhodince hry, kdy se Machalický nechal vmanévrovat do „postavení mimo hru“, Kroupovi stál v cestě jediný obránce, jenže ten při pokusu o lob zahrál reflexivně rukou. Rozhodčí nic.

Další Fládrův přímý kop byl podstatně lépe mířený, téměř se otřel o spojnici tyče a břevna. Deset minut před přestávkou proměnil penaltu nařízenou za faul na Hapala Kroupa. Ještě do přestávky zaúřadoval Studený. Nejprve jeho přízemní střelu Jícha vyrazil na roh, vzápětí jeden z Vyškovských přepadl ve skrumáži před brankou při zákroku přes nohy Jíchovi a Studený z další penalty brankou do šatny srovnal.

Vstup do druhé půle byl ovšem z naší strany ideální. Fládr dostal na levé straně krásnou průnikovou přihrávku, poslal přetažený centr na zadní tyč, kde nabíhal Hapal a ten hlavičkou vstřelil vítěznou branku! Ještě před vypršením hodiny hry mohl Hapal definitivně jistit výsledek, pas Fládra si z první zpracoval, jenže mířil opravdu jen těsně mimo vyškovskou svatyni.

Do ofenzivy se zapojil i vystřídavší Píchal, pro něhož vybojoval míč Kroupa. V cestě k brance jej však zastavil hostující Toure. Útočné snažení obou týmů v poslední desetiminutovce už ke změně skóre nevedlo.

zdroj: www.1skprostejov.cz



Ohlasy k zápasu


1.SK Prostějov
Oldřich Machala - trenér Prostějova: S dnešním soupeřem z Vyškova jsou ty zápasy vždycky vyhrocené. Dnes jsme ale podle mého vyhráli zaslouženě, měli jsme více příležitosti a jsme rádi, že Lukáš Hapal konečně prolomil střeleckou smůlu.




Sestavy


1.SK Prostějov
F. Jícha [-] - O. Pernatskyi [-] , A. Schuster [-] , A. Rus [-] - D. Zhykol [-] (84. T. Langer [-] ) , L. Hapal [-] , J. Koudelka [-] (63. D. Píchal [-] ) , J. Pančochář [-] , L. Machýnek [-] , Z. Fládr [-] - K. Kroupa [-] (74. M. Hirsch [-] )

MFK Vyškov
M. Machalický [-] - M. Jeřábek [-] , M. Kuncl [-] , C. Toure [-] (84. D. Odehnal [-] ) , M. Tijani [-] , D. Němeček [-] - D. Přerovský [-] , F. Studený [-] , K. Zoue [-] (66. M. Kone [-] ) , F. Schneider [-] - D. Pospíšil [-]

ŽK: 39. J. Pančochář , 65. L. Hapal , 77. A. Rus - 35. F. Schneider , 39. D. Přerovský , 45. K. Zoue , 89. D. Odehnal , 92. M. Kuncl .
Hráči zápasu: L. Hapal .
Počet diváků: 468. Rozhodčí: Nováček Ivo - MACHAČ Lukáš, DORUŠÁK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Trenér - TJ Moravec | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Filip Markovič
Tip experta: výhra domácích

Vyškovu se nedaří tolik jako na podzim a Prostějov je doma porazí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Trenér - SK Jiskra Rýmařov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích