3:2
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2018 10:15

22.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mohelnice ztratila body až v závěru


Branky


17

Deset minut před koncem ještě Mohelnice vedla, ale odjíždí s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned po třech minutách hry dostal Jakub Malý míč za obranu a poslal hosty do brzkého vedení. Ten stejný hráč pálil nebezpečně i v sedmé minutě z hranice vápna, ale tentokrát Semanko jeho střelu k tyči vytlačil. V 15. minutě se vydal mohelnický brankář Vavruša daleko za své pokutové území a byl nucen zahrát rukou a dostal za to žlutou kartu. V 17. minutě se po přihrávce z boku dostal ve vápně k míči Daniel Bojda a vyrovnal. Ve 22. minutě se vrátila Mohelnice do vedení po hezké kombinaci Jakuba Malého s Jiřím Navrátilem, který střelou na vzdálenější tyč překonal Semanka.

Hořký konec

Hned po pěti minutách hry po změně stran běžel střídající Byrtus sám na Vavrušu, ale trefil pouze tyč. O tři minuty později měl velkou šanci střelec zatím jediné branky Viktorie Bojda, ale trestuhodně minul bránu. Domácí Otrokovice se vytvořily velký tlak. V 63. minutě další ze šancí domácích spálil Nzembi, když sám před Vavrušou také netrefil branku. V 75. minutě mohl dát klid hostům Jakub Svoboda, ale nečekaně míč zasekl, když běžel sám na bránu a o míč následně přišel. O šest minut později přišel trest v podobě vyrovnání. Byrtus našel parádním pasem na pravé straně Radima Jurču a ten vstřelil druhou branku Otrokovic a domácí tak vytěžili něco ze svého tlaku. V 84. minutě vystřelil znovu Jurča hodně nebezečně a Vavruša vyrazil míč jen před sebe, ale Bojda se o půl kroku nedostal k dorážce do prázdné branky. Domácí nakonec dokonali obrat dvě minuty před koncem, když si centr Michala Malého srazil rukou do vlastní branky hostující brankář.



Ohlasy k zápasu



FK Mohelnice
Jaroslav Rolinek - trenér Mohelnice: V prvním poločase jsme hráli dobře a všechno nasvědčovalo tomu, že chceme vyhrát. Ve druhé půli jsme ale už byli pasivnějším týmem a Otrokovice si vytvořili tlak a v závěru zápas otočily.



Sestavy


FC Zlínsko
J. Semanko [-] - R. Jurča [-] , M. Vašulka [-] (73. M. Fiala [-] ) , D. Nzembi [-] (68. J. Kiška [-] ) , D. Bojda [-] , Š. Chwaszcz [-] , A. Jasenský [-] , D. Pěnička [-] , P. Škubník [-] (43. O. Byrtus [-] ) , T. Zábojník [-] , M. Malý [-]

FK Mohelnice
R. Vavruša [-] - V. Knýř [-] , M. Vokoun [-] , M. Sedlo [-] , J. Hlavsa [-] , R. Kuba [-] - J. Fišara [-] , J. Svoboda [-] , J. Malý [-] , K. Yimuran [-] (46. P. Kutal [-] ) - P. Navrátil [-] (88. D. Smrček [-] )

ŽK: 78. D. Bojda , 86. R. Jurča - 12. R. Vavruša , 41. J. Hlavsa , 82. M. Vokoun .
Hráči zápasu: D. Bojda .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: ZAORAL Vít - KŘEPSKÝ Michal, OGRODNÍK Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Trenér - TJ Moravec | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Filip Markovič
Tip experta: výhra domácích

Mohelnici se nedaří, Otrokovice jsou na tom momentálně lépe.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Trenér - SK Jiskra Rýmařov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: remíza