3:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2018 16:00

22.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O výhře Líšně rozhodl první poločas


Branky


17

První poločas i celý zápas vyhrála Líšeň 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V osmé minutě zahrozila domácí Líšeň, když Lupače protáhl dobrou střelou k tyči levačkou Krška. O minutu později si však všiml na druhé straně Fojtík toho, že je Kotnour daleko ze své brány a snažil se jej ze čtyřiceti metrů přelobovat a povedlo se mu to, bohužel pro něj i celý Hodonín se míč otřel pouze o boční síť. Ve čtrnácté minutě zahrozila Líšeň po rohovém kopu, kdy se k odraženému míči dostal Machálek a jeho střelu z voleje musel robinzonádou vyrazit Lupač. Ve 25. minutě měl největší dosavadní šanci Hodonín. Potom, co Kotnour podběhl centr trefil Sasín pouze dobře postaveného obránce a následně Fotík těsně minul tyč. O dvě minuty později ale zafungovalo staré dobře „nedáš, dostaneš“ a Reteno Elekana se trefil krásnou střelou zpoza vápna. O minutu později Šturma svoji střelou těsně minul. Po půl hodině hry museli vynuceně střídat domácí Fall a hostující brankář Lupač. Jeho náhradník Petráš držel čisté konto pouze sedm minut, když ve 41. minutě jej překonal Milan Machálek, když mu do úplně volného prostoru přihrál Demeter a Machálek měl dost času na to vybrat si, kam pošle míč. Gólem do šatny pečetil vedení domácích Tomáš Machálek. Ve 45. minutě se prohal Elekana individuální akcí po lajně a připravil míč před brankáře střídajícímu Machálkovi, který zvýšil na poločasových a následně i konečných 3:0.

V 56. minutě mohl vstřelit Hodonín snižující branku. Centr z pravé strany poslal Paděra na Sasína, který hlavičkoval na Kotnoura a ten nadvakrát situaci vyřešil. O dvě minuty později prošel Tomáš Machálek středem hřiště a šel v podstatě sám na Petráše, kterého ale nepřekonal a následně trefil jednoho z obránců. Pět minut před koncem mohl TOmáš Machálek ještě kosmeticky upravit skóre, ale střelu Tomáše Machálka z dobré pozice vyrazil Petráš a následně poslal Smrčka dorážku vysoko nad. 



Ohlasy k zápasu



FK Hodonín
Tomáš Polách - Trenér Hodonína: Nevstoupili jsme do utkání špatně a měli jsme tam nějaké šance. Mrzí mě, že jsme inkasovali způsobem, jakým jsme inkasovali. Připravovali jsme se na tyhle situace a hráči věděli na co si dát pozor.



Sestavy


SK Líšeň
J. Kotnour [-] - M. Bednář [-] , P. Demeter [-] , L. Fall [-] (31. T. Machálek [-] ) , J. Hlavica [-] , T. Zezula [-] , A. Fila [-] (59. F. Smrčka [-] ) , M. Machálek [-] (73. I. Mykhailovskyy [-] ) , D. Krška [-] , V. Minařík [-] , . Reteno [-]

FK Hodonín
M. Lupač [-] (33. M. Petráš [-] ) - R. Sasín [-] , M. Cvijović [-] , P. Fojtík [-] (52. F. Žák [-] ) , T. Dekleva [-] , Z. Šturma [-] , T. Novotný [-] , P. Dovhanyuk [-] , J. Hesek [-] (61. M. Suchý [-] ) , O. Paděra [-] , L. Křivánek [-]

ŽK: 55. V. Minařík - 48. M. Cvijović , 61. O. Paděra , 67. T. Dekleva , 75. T. Novotný .
Počet diváků: 355. Rozhodčí: Hlubinka Jakub - VOSTREJŽ Ivan, SEDLÁČEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu, Trenér - TJ Moravec | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Michal Muzikant

Expert: Filip Markovič
Tip experta: výhra domácích

Líšeň je doma silná a vyhraje.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Trenér - SK Jiskra Rýmařov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: remíza

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Tip: výhra domácích