2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2018 15:30

19.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyškov napravil nepovedený vstup do jara


Branky


0

Oba celky vstoupily do jara jinak, Líšeň vyhrála a Vyškov prohrál. Teď si ve vzájemném souboji role vyměnily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hubené vedení

Ve dvanácté minutě se ocitl Tomáš Machálek sám na penaltoém untíku, ale míč si zpracovával dlouho a tak jeho následnou střelu stačil zblokovat jeden z bránících hráčů. O dvě minuty později se dotal do vedení Vyškov. Z pravé strany rozehrál fantasticky levačkou standardní situaci Schneider, který se stal posilou Vyškova z divizního Tišnova, který ze soutěže těsně před startem odstouil z vedoucí pozice a na míč i ve vápně naskočil  Mohamed Tijani a hlavičkou nedal hostujícímu brankáři šanci. Deset minut před poločasem se objevil Reteno Elekana úplně osamocen ve vápně a dostal se ke střele. Hosté byli blízko vyrovnání ale jeho střela mířila nad. Do šaten šli tak domácí s hubeným vedením 1:0.

Brzká červená

Hned minutu po změně stran hostům nepomohl hráč minulého kola Jan Hlavica. Ten viděl červenou kartu a oslabil tak svůj tým, který tak měl ještě těžší dohnat ztrátu. V 51. minutě navíc inkasovali svěřenci trenéra Machálka podruhé. Daniel Pospíšil si zracoval míč prsama na hranici velkého vápna a následně si jej posunul do vápna, křižnou střelou pak zvýšil na 2:0. V 68. minutě se dostal Matocha ke střele z vápna, ale netrefil bránu. V sedmdesáté minutě mohl vykřesat naději Elekana, ale střelou uvnitř vápna trefil pouze tyč. Devět minut před koncem mohl dát výsledku definitivní razítko pospíšil, když vystihl nepřesnou rozehrávku Kotnoura, ale jeho střela do prázdné brány mířila jen těsně vedle a tak utkání skončilo 2:0.



Ohlasy k zápasu


MFK Vyškov
Jan Trousil - Trenér Vyškova: Stáli jsme proti těžkému soupeři. Kluci si svým výkonem zajistili tři dny volna, které jsem jim za dobrý výkon slíbil před zápasem. Nešlo mi přímo o výsledek, ale o předvedenou hru.




Sestavy


MFK Vyškov
M. Machalický [-] - M. Jeřábek [-] , M. Kuncl [-] , C. Toure [-] , M. Tijani [-] - V. Novotný [-] (90. M. Rozehnal [-] ) , D. Odehnal [-] , F. Schneider [-] (73. A. Božović [-] ) , M. Matocha [-] , D. Přerovský [-] - D. Pospíšil [-] (85. K. Zoue [-] )

SK Líšeň
J. Kotnour [-] - L. Hanuš [-] , . Reteno [-] , F. Smrčka [-] , T. Machálek [-] (25. P. Demeter [-] ) , M. Machálek [-] (55. L. Fall [-] ) , D. Krška [-] , V. Minařík [-] , R. Čampa [-] (55. T. Zezula [-] ) , M. Bednář [-] , J. Hlavica [-]

ŽK: 23. F. Schneider , 33. D. Přerovský , 45. M. Jeřábek - 30. D. Krška , 53. R. Čampa , 67. L. Hanuš . ČK: 47. J. Hlavica .
Počet diváků: 305. Rozhodčí: Denev Alex - MACHAČ Lukáš, ŠVEHLA Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.