4:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2018 15:00

18.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyškov na úvod jara prohrál


Branky


0

Fotbalisté Hodonína porazili favorizovaný Vyškov poměrně jednoznačně 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nepříjemný okamžik

Po sedmnácti minutách hry se dostali hosté do dobré situace, ale dva jejich hráči se srazili a tento nepříjemný střet odnesl Němeček zapadlým jazykem a musel být vystřídán. Na první branku po dlouhé zimní pauze čekali diváci do 36. minuty, kdy si na centr z levé strany naskočil Dovhanyuk a umístil jej do sítě mimo dosah brankáře Sovy. Do poločasu už žádná branka nepadla a tak šli do kabin spokojenější domácí.

Rychlé rozhodnutí

Hodonínští do druhé půle vlétli jako velká voda. Hned po pěti minutách hry, v 50. minutě se prostadili podruhé. Brankář Sova fauloval ve vápně a pokutový kop proměnil nekompromisní ranou Hesek. Hned o dvě minuty později bylo rozhodnuto. Opina šel dopředu a míč se dostal přes Šturmu na Fojtíka a ten následně nacentroval na Dovhanyuka, který se prosadil podruhé v zápase a dal tak domácím klid na kopačky. Bylo to již 3:0. V 69. minutě dostal během čtyř minut druhou žlutou a tak červenou kartu Lahodný a tak ještě více zkomplikoal dnešní zápas hostům. O minutu později si našel míč Hesek a hlavičkou jej poslal do sítě, jeho radost však zkazil zvednutý praporek asistenta rozhodčího. V 74. minutě trefil Opina z přímého kopu zeď, pro vyškovské však tak nešťastně, že trefil ruku jednoho z jejich hráčů a byla z toho druhá penalta v utkání. Hesek proměnil i tu druhou a zvýšil na 4:0. V 77. minutě se Vyškov dostal alespoň čestného úspěchu, když Matocha posadil centr ze standardky na hlavu Přerovského  a ten nedal Lupačovi šanci.



Ohlasy k zápasu



MFK Vyškov
Jan Trousil - Trenér Vyškova: Všechno to začalo ještě za stavu 0:0, kdy se při naší šanci srazili naši dva hráči a Němeček měl po tomto střetu zapadnutý jazyk a museli jsme do toho poprvé sáhnout. Pak jsme neubránili standardku a poprvé inkasovali. Domácí využili důrazu. O tom asi ten zápas byl, o té prví brance. Potom jsme dostali i druhou. My jsme hrozili z brejků a nic nenasvědčovalo tomu, že bychom tady měli prohrát 4:1.



Sestavy


FK Hodonín
M. Lupač [-] - M. Cvijović [-] , P. Fojtík [-] (89. M. Suchý [-] ) , M. Opina [-] (76. R. Sasín [-] ) , T. Dekleva [-] , Z. Šturma [-] , T. Novotný [-] , P. Dovhanyuk [-] (86. E. Vinkler [-] ) , J. Hesek [-] , O. Paděra [-] , L. Křivánek [-]

MFK Vyškov
T. Sova [-] - D. Němeček [-] (18. K. Zoue [-] ) , M. Tijani [-] , C. Toure [-] , D. Odehnal [-] (57. A. Božović [-] ) - M. Matocha [-] , M. Jeřábek [-] , M. Kuncl [-] , M. Kone [-] , L. Lahodný [-] - D. Přerovský [-] -

ŽK: 48. M. Cvijović , 66. P. Fojtík - 42. M. Tijani , 43. D. Přerovský , 65. L. Lahodný , 73. M. Kuncl . ČK: 69. L. Lahodný .
Hráči zápasu: P. Dovhanyuk .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.