0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.06.2018 18:00

17.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mohelnice znovu prohrála


Branky


1

Poslední domácí záas v MSFL prohrála Mohelnice s Hodonínem 0:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned od osmé minuty to nevyadalo s domácím týmem nejlépe. Po chybné rozehrávce dokázal míč vypíchnout Filip Žák a přihrál jej Radku Sasínovi a ten jej poslal do branky a bylo to 0:1. O dvě minuty později se znovu po špatné rozherávce prokličkoval k zakončení střelec první branky, tentokrát však nedal. Ve dvacáté minutě zahrozila poprvé i Mohelnice po akci z levé strany se dostal do zakončení Klimeš, ale Lupač jeho pokus vyrazil na roh, ze kterého si hosté málem srazili míč do vlastní sítě, ale nakonec jej vykopli z brankové čáry. Přesně po půl hodině hry si naskočil na centr Žáka z pravé strany jeden z hodonínských hráčů, který místo zakončení vracel míč ppod sebe na zadní tyč, kde hlavičkoval Šturma nedůrazně a těsně vedle.

Hned v první minutě po příchodu ze šaten využili hosté další špatnou rozehrávku mohelnických a ke střele se dostal z vápna Filip Žák a brankáři Večeřovi nedal šanci. V 67. minutě hosté definitivně rozhodli utkání třetí brankou. Znovu, v utkání již potřetí, to bylo po špatné rozehrávce. Podruhé v zápase asistoval u branky Filip Žák a Tomáš Mareš mohl uklízet míč pohotově do prázdné branky. Žák tak byl u všech gólů svého týmu. V 78. minutě se Kuba nedohodl s Večeřem a využil toho Gabčo, který brankáři udělal kličku a následnou střelu vykopl Kuba z brankové čáry. Dvě minuty před koncem dostal krásný míč do běhu Gabču a znovu udělal kličku Večeřovi, potom ale minul téměř prázdnou branku.



Ohlasy k zápasu


FK Mohelnice
Jaroslav Rolinek - trenér FK Mohelnice: Chtěli jsme si zápas užít, ale kluci předvedli odevzdaný výkon. Soupeř se chce zachránit, to bylo vidět. Hodonín vyhrál zaslouženě, my jsme měli pouze dvě příležitosti, za celý zápas.




Sestavy


FK Mohelnice
P. Večeř [-] - V. Knýř [-] (54. Z. Chen [-] ) , M. Vokoun [-] , M. Sedlo [-] , R. Kuba [-] - P. Čank [-] (74. L. Zhang [-] ) , O. Klimeš [-] , J. Svoboda [-] , K. Yimuran [-] , J. Hlavsa [-] - P. Navrátil [-] (85. J. Linhart [-] ) -

FK Hodonín
M. Lupač [-] - R. Sasín [-] (72. D. Gabčo [-] ) , M. Cvijović [-] , P. Fojtík [-] , T. Dekleva [-] , Z. Šturma [-] (50. M. Opina [-] ) , T. Novotný [-] , P. Dovhanyuk [-] , F. Žák [-] , O. Paděra [-] , T. Mareš [-] (86. P. Kyselka [-] )

ŽK: 75. M. Vokoun - 61. P. Fojtík , 77. M. Lupač .
Hráči zápasu: F. Žák .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Machač Lukáš - DENEV Alex, PETR Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra hostů

Mohelnice je na odpis a Hodonín má formu.