Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.05.2018 17:00

16.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mohelnice dostala šestku, Lokša dal hattrick


Branky


8

Mohelnice je jistým sestupujícím a v Petřkovicích prohrála vysoko 6:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned ve čtvrté minutě se dostaly Petřkovice po kombinaci na levé straně až do zakončení, ve kterém byl kanonýr Radovan Lokša a první střelou v zápase poslal svůj celek do vedení. V osmnácté minutě se jednalo pro změnu o kombinaci ve středu hřiště, po které se do zakončení dostal stejný hráč, tedy Radovan Lokša a ukazuje, že měl správně seřízená mířidla, protože poslal svůj tým druhým gólem do dvoubrankového vedení. Ve 36. minutě dostaly Petřkovice výhodu římého kopu přesně na středu hřiště. Míč si postavil Radovan Lokša a svojí střelou dokonal hattrick a také poločasový výsledek 3:0.

Debakl

Ještě horší vstup než do prvního poločasu předvedli mohelničtí ve druhém poločase. Hned v první minutě hry po změně stran se dostaly Petřkovice po pravé straně do vápna Mohelnice a tentokrát se prosadil Jakub Ptáček. V 59. minutě se do zakončení dostal Marek Szotkowski a Jakub Hora musel tahat míč ze sítě už popáté. Aby toho neměli svěřenci Jaroslava Rolinka málo, tak tři minuty před závěrečným hvizdem faulovali ve vlastním pokutovém území a byla nařízena penalta. K té se jako exekutor postavil Martin Václavík a nedal hostujícímu brankáři šanci zasáhnout a dal výsledku konečnou podobu, 6:0.



Ohlasy k zápasu



FK Mohelnice
Jaroslav Rolinek - trenér Mohelnice: Přijeli jsme do Petřkovic oslabení a nečekal jsem tedy zázraky, ale náš výkon byl špatný, takový odevzdaný. Dělali jsme moc chyb a asi jsme si tuhle vysokou porážku zasloužili.



Sestavy


FC Odra Petřkovice
L. Godula [-] - M. Honiš [-] , M. Szotkowski [-] , Z. Staněk [-] , D. Smékal [-] , R. Lokša [-] (59. P. Rubý [-] ) , J. Ptáček [-] (67. M. Latocha [-] ) , R. Baranek [-] , R. Holiš [-] , M. Sporysz [-] , R. Wozniak [-] (46. M. Václavík [-] )

FK Mohelnice
J. Hora [-] - R. Kuba [-] (69. K. Yimuran [-] ) , V. Knýř [-] , M. Vokoun [-] - J. Svoboda [-] , O. Klimeš [-] , J. Malý [-] , P. Čank [-] , J. Hlavsa [-] - D. Smrček [-] (76. L. Zhang [-] ) , P. Navrátil [-]

ŽK: 66. R. Holiš , 71. M. Sporysz - 56. P. Navrátil .
Počet diváků: 165. Rozhodčí: Páral Roman - KULIČKA Radek, GREČMAL Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra domácích

Mohelnice nehraje špatně, ale výsledky nepřichází a ani v Petřkovicích se to nezlomí.

Administrátor klubu, Trenér - SK Jiskra Rýmařov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích