T. Matoušek 40. (p.)
1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2017 17:00

15.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kroměříž na Hlučín nestačila


Branky


40. T. Matoušek (p.) - 16. K. Hudeczek , 79. K. Jančík
0

Kroměříž promarnila šanci přeskočit Velké Meziříčí, když prohrála doma s Hlučínem 1:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V desáté minutě měli první velkou šanci domácí, když dostal míč do běhu Jan Silný, který se dostal po levé straně až před branku a vystřelil řízemní střelu těsně vedle. V sedmnácté minutě se prosadil Hlučín z rohového kopu. Ten rozehráli hosté signálem na vápno, poté míč propadl na zadní tyč a po lehkém závaru dopravil míč do sítě ve skluzu Kristian Hudeczek.  Ve 29. minutě zahrozila i Hanácká Slavie z rohu, ale hlavička jednoho z hráčů skončila přímo v rukavicích Kodeše. Ve 39. minutě dostal míč do běhu Silný a vyběhnuvší brankář Kodeš netrefil míč, ale nohu kroměřížského útočníka a hlavní rozhodčí tohoto zápasu nařídil pokutový kop. Ten si vzal na starost Tomáš Matoušek a poslal brankáře na druhou stranu a pět minut před poločasovou přestávkou vyrovnává stav na 1:1.

Po změně stran čekali diváci celkem dlouhou dobu na nějakou vyloženější šanci. Ta přišl v 73. minutě, kdy domácí hráči vystřelili, střela byla zblokována a následná dorážka skončila v bráně, ale gól nebyl uznán, protože praporek asistenta rozhodčího byl nahoře, což znamenalo ofsajd. Jedenáct minut před koncem zápasu přišlo rozhodnutí. Odražený míč se dostal ke Kryštofu Jančíkovi, který jej uklidil do brány. V poslední devadesáté minutě normální hrací doby měla Kroměříž ještě velkou šanci na vyrovnání. Domácí hráči vypálili a střela skončila na tyči, míč se kutálel po brankové čáře, ale potom zasáhl brankář Kodeš a ukryl jej v rukavicích.



Ohlasy k zápasu


SK Hanácká Slavia Kroměříž
Ivo Světlík - trenér Kroměříže: Soupeř dobře bránil a potom trestal naše chyby. My jsme tímto nepotvrdili výhru z Rýmařova a naše hra nebyla dnes dobrá, nebyla podle mých představ.




Sestavy


SK Hanácká Slavia Kroměříž
Z. Kofroň [-] - P. Hloch [-] , T. Matoušek [-] , T. Jeleček [-] - R. Elšík [-] (60. D. Šmerda [-] ) , T. Okleštěk [-] (90. E. Vasiljev [-] ) , M. Blanař [-] , M. Cupák [-] - J. Silný [-] , M. Neubert [-] , M. Kovář [-]

FC Hlučín
J. Kodeš [-] - V. Heinik [-] , P. Žižka [-] , R. Štefek [-] , J. Massaniec [-] - K. Hudeczek [-] , M. Foltyn [-] , P. Ságner [-] (72. K. Jančík [-] ) , J. Málek [-] - M. Krejčí [-] (70. A. Fojtík [-] ) - T. Dostál [-]

ŽK: 60. D. Šmerda - 40. J. Kodeš , 51. J. Málek , 88. P. Žižka , 88. M. Foltyn .
Hráči zápasu: J. Kodeš .
Počet diváků: 245. Rozhodčí: Petr Zdeněk - HLUBINKA Jakub, MAYER Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.