2:4
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 14:00

14.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlučín po sérii výher prohrál


Branky


22. P. Ságner , 74. D. Kraut - 50. L. Fall , 54. D. Pašek , 70. D. Frimmel , 72. O. Vintr
0

Vítěznou šňůru Hlučína ukončila na jeho hřišti Líšeň.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí fotbalisté začali dobře, přesto to nestačilo. V deváté minutě se dostal Málek na hranici vápna ke střele, která byla sražena těsně vedle, brnakář Kotnour se pouze ohlédl, byl z toho roh. Ve 22. minutě už šli domácí do vedení. Dostál nacentroval na zadní tyč, kde byl úplně sám Krejčí, který dal míč na malé vápno Ságnerovi, zamířil svoji střelu k tyči. Tohle skóre vyrželo až do poločasové přestávky.

Do druhého poločasu ale nastoupila úplně jiná Líšeň než do toho prvního. Hned po pěti minutách hry bylo srovnáno, když si Lamine Fall naskočil na centr a hlavou rozvlnil síť. O další čtyři minuty později dokonala Líšeň obrat na 2:1. V 54. minutě domácí chybovali a hostující David Pašek trefil odkrytou bránu a poslal svůj tým do vedení. V 58. minutě mohl vyrovnat Málek po závaru ve vápně hostů, ale hlučínský fotbalista nedokázal prostřelit hradbu těl. Po třech minutách na hřišti v 67. minutě vystihl Frimmel nepřesnou přihrávku Heinika na Štefka a šel sám na Kolenka, ale v této stoprocentní šanci netrefil bránu. O tři minuty později složil Frimmel  reparát. Znovu šel do úniku a tentokrát bránu trefil a Kolenka překonal, 1:3.  V 72. minutě bylo rozhodnutu Fall poslal dlouhý míč na útočnou polovinu a Ondřej Vintr poslal bez přemýšlení míč na bránu a Kolenko se natahoval marně. O dvě minuty později snížil po centru Dominik Kraut, ale tato branka přišla pozdě za už velkého náskoku Líšně a domácí Hlučín už nedokázal se zápasem víc udělat.



Ohlasy k zápasu



SK Líšeň
Miloslav Machálek - Trenér SK Líšeň: První poločas byl z naší strany nekvalitní. Ve druhém poločase se naši hráči sami přesvědčili, že můžou hrát dobrý fotbal a utkání otočili. Důležitý byl pro obrat Pašek, který na první gól nahrál a druhý přidal.



Sestavy


FC Hlučín
O. Kolenko [-] - V. Heinik [-] , R. Štefek [-] , J. Massaniec [-] - K. Hudeczek [-] , M. Foltyn [-] , P. Ságner [-] (84. L. Veřmiřovský [-] ) , J. Málek [-] - M. Krejčí [-] (77. J. Podraza [-] ) , D. Kraut [-] (84. T. Kaluža [-] ) - T. Dostál [-]

SK Líšeň
J. Kotnour [-] - J. Malík [-] , L. Fall [-] , L. Hanuš [-] , T. Machálek [-] (64. D. Frimmel [-] ) , O. Vintr [-] (77. M. Minárčik [-] ) , T. Zezula [-] , D. Pašek [-] , M. Machálek [-] , D. Krška [-] (72. E. Sedláček [-] ) , V. Minařík [-]

ŽK: 29. R. Štefek , 69. J. Málek , 90. V. Heinik - 34. T. Machálek , 44. O. Vintr , 84. V. Minařík .
Hráči zápasu: D. Pašek .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: BERNATÍK Tomáš - OGRODNÍK Vlastimil, POLÁČEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.