2:2
(2:0)
70. F. Studený (p.)
85. F. Studený
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 14:00

14.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mohelnice po nadějném průběhu bere bod


Branky


36. M. Vokoun , 38. M. Kotůlek - 70. F. Studený (p.) , 85. F. Studený
0

Mohelnice vedla už o dva góly, nakonec brala jen bod za remízu 2:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned ve čtvrté minutě střílel zpoza vápna domácí kapitán Roman Kuba těsně vedle. V 36. minutě padla první branka zápasu, dali ji domácí. Jakub Svoboda nahrál za obranu na Martina Vokouna, který si míč převzal a dostal jej do brány. O minutu později bylo v domácím táboře ještě veseleji, protože přidali hned druhou branku a pro Vyškov tak šlo o hodně smolnou dvouminutovku. Domácí využili výhodu standardní situace v podobě rohového kopu, který doletěl na vápno a odrazil se k Martinovi Kotůlkovi, který jej pohotově poslal za záda hostujícího brankáře Klimeše. Mohelnice tak šla do kabin s dvoubrankovým vedením v zádech.

Po dvou minutách druhého poločasu vystřelil Yimuran z jedné těsně vedle a nezajistil tak Mohelnici pohodlnější vedení. V sedmdesáté minutě dostal Jan Koudelka pas za obranu a po souboji s brankářem Rohelem upadl a rozhodčí nařídil pro Vyškov pokutový kop a dal brankáři žlutou kartu. Následnou penaltu poslal Studený  do šibenice Rohelovi branky a snížil na 2:1. Deset minut před koncem šel Šichor sám a v souboji s Klimešem také upadl, tentokrát se však penalta nepískala a hra pokračovala nadále. Čtyři minuty před koncem domácí zmrazil svým druhým gólem v zápase Studený, když se dobře uvolnil na křídle a poslal míč za Rohelovi záda a vyrovnal na konečných 2:2.



Ohlasy k zápasu



MFK Vyškov
Jan Trousil - Trenér Vyškova: Zápas se odehrával na těžkém terénu a my jsme nedali ze začátku tři šance. Potom jsme nechali domácí odskočit na rozdíl dvou branek během dvou minut. Potom jsme o poločase prostřídali a dali více hráčů dopředu, ale bohužel jsme si kvůli prvnímu poločasu nezasloužili vyhrát.



Sestavy


FK Mohelnice
P. Rohel [-] - V. Knýř [-] , D. Liu [-] , R. Kuba [-] , J. Hlavsa [-] - K. Yimuran [-] (68. D. Ivan [-] ) , M. Vokoun [-] , M. Kotůlek [-] , J. Svoboda [-] , M. Šichor [-] (83. K. Grigorovs [-] ) - L. Woitek [-]

MFK Vyškov
J. Klimeš [-] - J. Krejčí [-] , D. Němeček [-] , M. Jeřábek [-] , M. Cvijović [-] - J. Rapouch [-] (28. F. Studený [-] ) , L. Lahodný [-] , M. Matocha [-] (46. T. Praks [-] ) , D. Přerovský [-] , L. Bennett [-] (68. V. Novotný [-] ) - J. Koudelka [-]

ŽK: 60. L. Woitek , 70. P. Rohel , 73. D. Liu , 84. K. Grigorovs , 86. V. Knýř - 84. D. Přerovský .
Hráči zápasu: L. Lahodný .
Počet diváků: 240. Rozhodčí: ŠAMÁREK Jan - MANKOVECKÝ Tomáš, VRŤO Peter.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.