6:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 14:30

13.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mohelnice jasně ovládla důležitý souboj


Branky


11. M. Šichor , 29. M. Šichor , 62. J. Fišara , 66. L. Woitek (p.) , 87. M. Šichor , 90. J. Zhang - 79. M. Schmidt
0

Souboj celků ze spodu tabulky ovládla šesti brankami Mohelnice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve třetí minutě zahrával rohový kop Liu a Fišara hlavičkoval nad. V deváté minutě se po několika hlavičkových soubojích dostal míč k Šichorovi, který jej dostal do sítě a poslal Mohelnici do vedení. Ve 28. minutě chvilku po několiktém nevydařeném rohovém kopu domácích dostal skvělý pas od některého ze svých spoluhráčů Marek Šichor a druhou brankou v dnešním zápase poslal Mohelnici do dvoubrankového vedení. Ve 35. minutě musel Rohel ven z brány a odkopl míč a následný hlavičkový pokus mířil mimo. Hosté tak nedokázali do poločasu snížit.

 

V 57. minutě se dobře uvolnil Svoboda, vystřelil a s přispěním brankáře Muchy trefil tyč, míč se odrazil k již dvoubrankovému Šichorovi, ten ale trefil míč špatně a přestřelil. V 62. minutě už to ale bylo o tři branky. Po rohovém kopu a několika soubojích se odhodlal k akrobatickému zakončení nůžkami Jan Fišara a propálil vše co mu stálo v cestě. V 65. minutě navíc dostali domácí možnost zahrávat pokutový kop, který si vzal na starost Lukáš Woitek a přízemní střelou překonal Muchu a o týmu, který bude brát tři body bylo rozhodnuto pár minut po hodině hry. V 74. minutě přestřelil Marek Šichor z přímého kopu z nadějné pozice Muchovu bránu a na hattrick tak musí nadále čekat. V 78. minutě se dostal přetažený rohový kop až na zadní tyč, kde jej uklidil do brány Schmidt a Holice zaznamenala alespoň čestný úspěch. O minutu pozěji ale znovu dobře plil Woitek, ale tentokrát Mucha skvělým zákrokem zakročil. Tři minuty před koncem se přeci jen dočkal Marek Šichor hattricku, když se trefil zpoza vápna. Hosté vůbec nezvládli dnešní utkání a ani jeho konec, když v devadesáté minutě inkasují po šesté. Marek Šichor si ke třem brankám připisuje i asistenci, když našel na penaltovém puntíku střídajícího Zhanga a ten překonal Muchu.



Ohlasy k zápasu


FK Mohelnice
Marek Šichor - hráč FK Mohelnice: Důležitá výhra, která nám snad pomůže, i když nikdo nečekal takový vysoký výsledek. Jsme sehranější než na začátku a pomohla nám změna trenéra.




Sestavy


FK Mohelnice
P. Rohel [-] - R. Kuba [-] , V. Knýř [-] , D. Liu [-] , M. Vokoun [-] - K. Yimuran [-] , J. Svoboda [-] (89. Y. Guicheng [-] ) , M. Šichor [-] , J. Fišara [-] , M. Kotůlek [-] (73. J. Zhang [-] ) - L. Woitek [-] (83. K. Grigorovs [-] )

1. HFK Olomouc
F. Mucha [-] - L. Horka [-] , A. Řehák [-] (84. T. Drmola [-] ) , F. Přikryl [-] (64. T. Spurný [-] ) , M. Schmidt [-] , R. Plesník [-] , M. Banasik [-] , . Dabić [-] , O. Seibert [-] , M. Krejčí [-] , O. Buček [-] (46. J. Žůrek [-] )

ŽK: 43. V. Knýř - 33. F. Přikryl , 67. O. Seibert .
Hráči zápasu: M. Šichor .
Počet diváků: 230. Rozhodčí: Dorušák Petr - MOJŽÍŠ Jakub, KONTORŠIKOV Maxim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.