2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 14:30

13.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Líšeň odčinila porážku z Otrokovic


Branky


0

Po porážce 1:0 na hřišti Viktorky přišla také těsná domácí výhra nad Rýmařovem 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve čtyřiadvacáté minutě byli diváci svědky první velké šance ve větrném počasí. Dostali se do ní domácí. K odraženému centru se dostal Pašek, jehož střelu ještě obránci zblokovali, ale proti následnému pokusu Falla vytáhl skvělý zákrok brankář Kameník. Ve 36. minutě se domácí už dostali asi zaslouženě do vedení, když Tomáš Machálek sklepl na hranici vápna míč pro Lamine Falla, který přízemní střelou do protipohybu překonal hostujícího brankáře. Ve 40. minutě se k míči dostal domácí Hanuš po centru z pravé strany a jeho umelice proletěla jen těsně vedle tyče. Dvě minuty před koncem prvního poločasu se po rohovém kopu dostal k hlavičce Pašk, míč doputoval do malého vápna, kde jej  v souboji před Kameníkem dostal právě mimo brankářův dosah Jan Malík a zvýšil tak vedení domácích na 2:0. Až v první nastavené minutě si první vážnější akci vytvořila také hostující Jiskra. Dydowicz byl sám před brankářem, který jej však dokázal dvakrát vyhcytat a následně Tomeček trefil do obličeje Bednáře, který tak zažehnal požár.

V 51. minutě poslal Fall přesný pas z levé strany, který prodloužil Krška na úplně voného Malíka, ale Kameník mu skvělým zákrokem nepovolil vstřelit druhý gól v utkání. V 69. minutě Rýmařov snížil na rozdíl jedné branky. Prakticky z ničeho se po chybě prosadil střídající Ondruška. Z hranice velkého vápna trefil hezky šibenici domácí svatyně. To bylo ale jediné, na co se hostující tým zmohl a druhou vyrovnávací branku ve zbylých dvaceti minutách přidat nedokázal a tak se domácí mohli radovat, že tři body zůstaly v Líšni.



Ohlasy k zápasu


SK Líšeň
Miloslav Machálek - Trenér Líšně: Udělali jsme v sestavě pár změn, šanci dostali hráči, kteří tolik nehrávají, ale utkání nám moc nevyšlo. Myslím že to byl možná i nejhorší letošní zápas. První poločas byl celkem dobrý, ale pak jsme si nechali po naší chybě dát branku a zbytečně si to zkomplikovali. Šanci dostal Malík a zahrál celkem dobře.

SK Jiskra Rýmařov
Milan Furik - Trenér Rýmařova: První poločas jsme hráli proti silnému větru a možná i proto nás domácí zatlačili. Byli lepší. Druhý poločas už jsme hráli lépe, ale dali jsme pouze jednu branku a jsme bohužel bez bodu.



Sestavy


SK Líšeň
J. Kotnour [-] - J. Malík [-] (67. T. Zezula [-] ) , L. Fall [-] , L. Hanuš [-] , T. Machálek [-] , M. Minárčik [-] , D. Pašek [-] , M. Machálek [-] , D. Krška [-] , V. Minařík [-] (74. D. Frimmel [-] ) , M. Bednář [-] (67. R. Čampa [-] )

SK Jiskra Rýmařov
P. Kameník [-] - R. György [-] , A. Vajdík [-] (68. T. Šupák [-] ) , K. Kocúr [-] , M. Furik [-] , D. Dydowicz [-] , J. Furik [-] , R. Němec [-] , J. Harazin [-] , J. Tomeček [-] (56. P. Ondruška [-] ) , T. Němec [-]

ŽK: 45. J. Malík , 76. M. Minárčik , 90. L. Hanuš - 70. M. Furik , 71. K. Kocúr , 82. T. Šupák .
Hráči zápasu: J. Malík .
Počet diváků: 285. Rozhodčí: Vostrejž Ivan - MAYER Petr, HLUBINKA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.