2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2017 14:30

12.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Mohelnice dál prohrává


Branky


0

Ani v Uherském Brodě nedokázala Mohelnice bodovat a prohrála 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V sedmé minutě měl co dělat domácí brankář Kohoutek, aby vyškrábl míč nad břevno. Sice první zajímavá akce přišla už v sedmé minutě, ale pak se půl hodiny nic na hřišti nedělo. Až ve 38. minutě sedm minut před poločasem padl gól. Uherský Brod rozehrával rohový kop, který dokázal na zadní tyči jeden z Mohelnických odhlavičkovat, ale pouze na vápno, kde číhal na odražený míč David Sklenář nechal si míč ideálně spadnout a trefil jej z voleje po zemi na přední tyč. Střela byla schovaná mezi několika hráči a hostující brankář Rohel jej viděl až na poslední chvíli a nestihl tak být u své tyče včas. Dvě minuty před přestávkou měla Mohelnice k dispozici volný kop, ale ten vedl k brejku, který Rohel vyrážel na roh. V poslední minutě prvního poločasu po zpětném centru do vápna už slavili domácí gól do šatny, ale pomezní měl praporek nad hlavou.

Čtyři minuty po návratu ze šaten byl obrovský závar ve váně hostů, míč se tam odrážel, až jej jeden z útočníků poslal mimo bránu. V 63. minutě se střela z vápna odrazila před prázdnou bránu k úplně volnému Dolinovi, který jej z jedné poslal do sítě a zvýšil tak náskok svého týmu na dvě branky a trochu tím Uherský Brod uklidnil. Jedenáct minut před koncem rozjela Mohelnice akci po pravé straně a následná střela z dobré pozice mířila nad. Ani šest minut před koncem se hosté neprosadili, když jim Kohoutek jejich příležitost vyškrábl nad a byl z toho jen roh a také jistota třech bodů pro domácí tým.



Ohlasy k zápasu


ČSK Uherský Brod
Martin Onda - Trenér Uherského Brodu: Přestože byl domácí celek nejspíše trošku víc fotbalovější než my, tak jsme to byli my, kdo měl v utkání více gólových příležitostí.




Sestavy


ČSK Uherský Brod
Š. Kohoutek [-] - R. Holík [-] , L. Nevařil [-] , M. Vrága [-] , M. Pavelka [-] - B. Šálek [-] , R. David [-] , M. Mančík [-] (68. J. Michalec [-] ) , D. Sklenář [-] (78. M. Pochylý [-] ) - F. Hruboš [-] , V. Dolina [-] (83. V. Gettler [-] )

FK Mohelnice
P. Rohel [-] - V. Knýř [-] , M. Vokoun [-] , J. Hlavsa [-] (83. M. Kotůlek [-] ) , R. Kuba [-] - M. Šichor [-] , J. Fišara [-] , K. Yimuran [-] (67. K. Grigorovs [-] ) , J. Svoboda [-] - P. Kutal [-] (67. D. Ivan [-] ) , L. Woitek [-] -

ŽK: 87. L. Nevařil - 45. V. Knýř , 81. J. Fišara .
Hráči zápasu: Š. Kohoutek .
Počet diváků: 230. Rozhodčí: Richtár Jaromír - MACRINEANU Jiří, ŠAFRÁN Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.