2:1
(0:0)
87. F. Studený (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2017 14:30

12.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyškov i s mistrem světa padl v Hulíně


Branky


69. V. Ondřejka , 88. M. Minář - 87. F. Studený (p.)
0

Po dvou vítězstvích v řadě čekala na muže Spartaku další těžká zkouška v podobě vzestupujícího Vyškova. Ten v Hulíně představil 3 cizince v zápase a 2 mimo zápas a dokonce vlastní televizní štáb vyrábějící televizní přenos. Bonusem sestavy Vyškova byla přítomnost čerstvého mistra světa v malém fotbale Jana Koudelky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V zápase celkově byl k vidění zajímavý a pohledný fotbal, ke kterému přispěli stejnou měrou oba soupeři. 

Spartak zahrozil v úvodní čtvrthodině 2x. Nejprve v 11. minutě prošel Lukáš Motal do pokutového území, proti němu vyběhl brankář Vyškova. Tísněný hráč Spartaku přehodil míč k Michalu Šromovi, nicméně hostující obránce míč dokázal odvrátit před hrozícím problémem. Obdobně se v rodící se tutovce neorientoval pohotověji v 13. minutě Václav Ondřejka a Spartak tak z pěkných šancí nic nevytěžil. 

Vyškov odpověděl v 18. minutě, kdy jedovatou střelu Daniela Přerovského vytáhl Jakub Dostál alespoň na rohový kop. O dvě minuty později zakončil střelou vedle branky Tomáš Praks.

Na druhé straně svůj tým podržel v 23. minutě brankář Jakub Klimeš poté, co se v pokutovém území uvolnil Miroslav Tureček a na branku Vyškova vyslal nebezpečnou střelu. Skóre se poté nezměnilo ani ve 27. minutě po Dvořáčkově rohu a hlavičce Davida Kostky, která směřovala vedle branky. 

Svou kvalitu, kterou Spartaku představil již přibližně před rokem ještě v dresu Blanska, ukázal divákům v Hulíně Jan Koudelka v 33. minutě poté, co se protáhl a zakončil nakonec vedle branky.

Nejblíže byl ale brance Spartak v závěru 1. poločasu. Vzrůstající požár v hostujícím pokutovém území, který začal Tureček svým pěkným centrem a svým dílem přispěli následně i Šrom s Motalem ale hostující brankář pohotově zlikvidoval. 

Do kabin se tak šlo za stavu 0:0.

Pěkných akcí nebylo málo ani ve druhém poločase. Vše zahájil v 48. minutě přímým kopem Václav Ondřejka, jeho střelu ale od tyče vyrazil brankář Klimeš. Naopak v 52. minutě potáhl akci Vyškova Matocha a proti jeho střele musel zasahovat zase brankář Dostál a um brankáře Hulína otestovali Vyškovští i v 62. minutě střelou Studeného a i podruhé neuspěli.

V 68. minutě přišel na hřiště čerstvý Erik Hradil a toto střídání se nakonec ukázalo za šťastný tah domácích. Čerstvý záložník zakrátko po střídání v 69. minutě ze své pozice postupoval na branku Vyškova, jeho zakončení sice brankář Klimeš na hranici šestnáctky vyrazil zpět do pole, k míči se ale dostal nakonec Václav Ondřejka a umístěným lobem umístil míč do opuštěné branky – Spartak se ujal vedení 1:0. 

Hosté se snažili skóre zápasu srovnat. Jejich snaha dostála své odměny v 86. minutě, kdy se pokutovým územím prodíral právě mistr světa Jan Koudelka a bránící Jiří Kovář jej nedovoleně poslal k zemi – pokutový kop!

Ten zahrávající Filip Studený byť se štěstím nakonec proměnil a skóre zápasu se v 87. minutě změnilo na 1:1.

Prakticky ale vzápětí se v 88. minutě po straně Vyškova protáhl znovu Erik Hradil, poslal ostrý centr před branku, kam si naběhl Michal Minář a ve skluzu protlačil míč za brankovou čáru! 2:1.

V této podobě také zápas zanedlouho skončil a Spartak si připsal velice cenné tři body do tabulky.

zdroj:www.spartakhulin.com



Ohlasy k zápasu


SK Spartak Hulín
Jindřich Lehkoživ - Trenér Hulína: Dnes diváci podle mého názoru viděli nadprůměrný zápas III. ligy. Obě mužstva chtěla hrát fotbal a bylo k vidění hodně šancí. Naše mužstvo se v posledních zápasech hodně zvedlo a dokázal porazit velice silný Vyškov. Ta jejich kvalita byla výborná. Dnes to bylo spíše o tom, kdo bude mít více štěstí a dá vítězný gol. Jsem rád, že jsme to byli my a já musím klukům poděkovat za to, že jsme navázali na předchozí výkony.




Sestavy


SK Spartak Hulín
J. Dostál [-] - M. Vyskočil [-] , J. Zlámal [-] , M. Malenovský [-] , J. Kovář [-] , L. Motal [-] , M. Šrom [-] , M. Dvořáček [-] , M. Tureček [-] (68. E. Hradil [-] ) , V. Ondřejka [-] (84. M. Minář [-] ) , D. Kostka [-]

MFK Vyškov
J. Klimeš [-] - J. Rapouch [-] , D. Němeček [-] , M. Cvijović [-] , T. Praks [-] (74. A. Božović [-] ) - D. Přerovský [-] , M. Jeřábek [-] , L. Bennett [-] (45. M. Matocha [-] ) , F. Studený [-] , L. Lahodný [-] - J. Koudelka [-]

Hráči zápasu: V. Ondřejka .
Počet diváků: 165. Rozhodčí: Drozdy Luboš - GALÁŘ Jakub, ŠIMONÍK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.