0:3
(0:2)
40. M. Malý (vl.)
43. J. Málek
80. R. Štefek
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2017 10:15

11.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlučín slaví druhou vysokou výhru v řadě


Branky


40. M. Malý (vl.) , 43. J. Málek , 80. R. Štefek
0

Po výhře 4:0 nad Vyškove přišla další vysoká výhra, tentokrát 3:0 na hřišti Valašského Meziříčí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pět minut před koncem prvního poločasu padla první branka utkání. Po průniku po pravé straně přišel centr do vápna a míč proletěl do malého vápna, kde jej trochu dezorientovaný Michal Malý poslal hlavičkou do vlastní sítě a poslal tak hostující tým Hlučín do jednobrankového vedení. O tři minuty později ve třiačtyřicáté minutě šli hosté do brejku po nepovedení standardní situaci domácího Valašského Meziříčí. Rychlý brejk táhl Jakub Mac, stoper Hlučína, a krásnou kličkou se zbavil bránícího hráče a postupoval sám na brankáře, ale z pravého rohu maláho vápna naservíroval přihrávkou míč před úplně prázdnou bránu Jaroslavu Málkovi, který už si s tím věděl rady a míč uklidil do sítě. Hosté si tak během tří minut, dvěma slepenými góly vytvořli dvougólový náskok, který si fotbalisté tohoto celku odnesli i do kabin v poločasové přestávce.

Deset minut před koncem celého utkání přidali domácí pojistku. Rozehrávali standardní situaci, přímý kop, který byl zahrán výborně a na hranici penalty si na centr z ní naskočil Robin Štefek a křižnou hlavičkou poslal míč do šibenice domácí branky. Hlučín si tak odváží z horké půdy nováčka z Valašského Meziříčí všechny tři body za vítězství 3:0. A zvedá se výsledkově v letošní sezoně.



Ohlasy k zápasu


TJ Valašské Meziříčí
Radomír Korytář - Trenér Hlučína: Hráči si plnili svoje úkoly, předvedli jsme týmový výkon. Byli jsme lepším týmem a tak jsme podle mě zaslouženě zvítězili a brali tři body.




Sestavy


TJ Valašské Meziříčí
M. Michut [-] - J. Šulák [-] , A. Kebísek [-] , M. Malý [-] - O. Byrtus [-] , V. Gebert [-] , V. Žilinský [-] - M. Gregáň [-] , R. Jurča [-] , M. Výmola [-] (89. M. Gajdoš [-] ) , Š. Vrána [-] (31. T. Bělíček [-] )

FC Hlučín
O. Kolenko [-] - P. Žižka [-] , R. Štefek [-] , V. Heinik [-] , J. Mac [-] - J. Málek [-] , M. Foltyn [-] , K. Hudeczek [-] - D. Kraut [-] (89. P. Ságner [-] ) , M. Krejčí [-] (75. A. Fojtík [-] ) - T. Dostál [-] (73. J. Massaniec [-] )

ŽK: 11. R. Jurča , 45. A. Kebísek - 14. M. Krejčí .
Hráči zápasu: J. Málek .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Cieslar Ondřej - MOJŽÍŠ Jakub, KALOČ Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.