1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 15:00

11.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mohelnice se výhrou v Uničově k lepším výsledkům neodrazila


Branky


40. J. Svoboda - 16. D. Kostka , 62. L. Motal (p.) , 68. V. Ondřejka
0

Na těžkém,blátivém hřišti v Mohelnici se hulínský Spartak představil se třemi změnami v sestavě oproti poslednímu zápasu. V brance dostal příležitost Libor Chytil,po pauze zaviněné zraněním na hřiště vyběhl Martin Vyskočil a v týdnu nemocného Dvořáčka nahradil Malenovský. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začal Spartak dobře.Už v první minutě našel nádherným křížným pasem Kostka Šroma,jeho ideální centr přenechal Martin Vyskočil ještě lépe postavenému Turečkovi ale jeho střelu na poslední chvíli zablokoval obránce na roh.V 15.minutě zahrával Ondřejka rohový kop a ve skrumáži před brankou se nejlée orientoval Kostka a bylo to 0:1 pro hosty. O chvíli později bylo rušno i před Chytilem,ten však situaci dobře vyřešil a ubránil svou svatyni.

Další velmi slibné šance měli opět Šrom a Ondřejka,chybělo však pověstné štěstíčko. V další fázi utkání stojí za zmínku dvě šance hostí. Skvělý centr Motala našel Šroma,ale jeho střela bez přípravy z voleje skončila těsně nad a po chvíli si tato dvojice šanci opět zopakovala.Motal nádhernou uličkou našel znovu Šroma,ten postupoval sám na brankaře,pokoušel se ho obstřelit a míč šel několik centimetrů vedle tyče do zámezí.Ve 40. minutě se potvrdilo pravidlo nedáš, dostaneš.Ondřejka ztratil ve středu pole zbytečně míč,domácí podnikli rychlý brejk po pravé straně a kvalitní centr poslal hlavou za záda Chytila neobsazený Svoboda.A tak místo aby šli hosté do šaten s uklidňujícím několikabrankovým náskokem,byla z toho jen remíza.

Prvních patnáct minut druhého poločasu patřilo domácím,ale výborně chytající Chytil míč za svá záda nepustil. V 60. minutě našel Motal rozběhnutého Turečka,ten ještě posunul Šromovi, Michal se v plné rychlosti vřítil do pokutového území domácích a vyběhnuvšímu brankaři nezbylo nic jiného,než ho faulovat. Jasná penalta! K míči se postavil Motal a bylo to 1:2 pro hosty.

A o osm minut bylo ještě veseleji!Po ose Šrom,Tureček se míč dostal k Ondřejkovi a ten zkušeně propálil domácího gólmana.Zbytek zápasu hosté zkušeně kontrolovali hru a zbytek zápasu odehráli většinou na polovině domácích.

zdroj: www.spartakhulin.com



Ohlasy k zápasu


FK Mohelnice
Dušan Žmolík trenér Mohelnice: Hráli jsme dobře, bohužel s výsledkem nejsme a ani nemůžeme být spokojeni. Udělali jsme zbytečnou chybu, která rozhodla utkání.




Sestavy


FK Mohelnice
P. Rohel [-] - V. Knýř [-] , M. Vokoun [-] , R. Kuba [-] , J. Hlavsa [-] - J. Svoboda [-] , K. Yimuran [-] (71. G. Pezzotti [-] ) , M. Šichor [-] , J. Fišara [-] - L. Woitek [-] , P. Kutal [-] (89. M. Kotůlek [-] )

SK Spartak Hulín
L. Chytil [-] - D. Kostka [-] , M. Malenovský [-] (65. M. Dvořáček [-] ) , M. Tureček [-] , R. Michálek [-] , M. Vyskočil [-] , J. Zlámal [-] , L. Motal [-] , M. Šrom [-] , V. Ondřejka [-] (75. E. Hradil [-] ) , M. Vyskočil [-] (59. B. Otruba [-] )

ŽK: 60. L. Woitek , 61. P. Rohel , 70. V. Knýř , 88. M. Vokoun - 42. M. Vyskočil , 74. B. Otruba .
Hráči zápasu: D. Kostka .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: Denev Alex - BĚHAL Radek, NÁPRAVNÍK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.