1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 15:00

11.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyškov se oklepal z porážky


Branky


0

Po prohře 4:0 v Hlučíně si Vyškov doma poradil s Uničovem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned ve třetí minutě měli hostující fotbalisté obrovskou šanci, když dostal míč za obranu uničovský Kasal, ale Klimeš proti němu vytáhl skvělý zákrok. Ve 35. minutě se ale radovali domácí, když Bennet přihrál na Studeého, který z levé strany ve vápně docela z úhlu nepříjemně vystřelil po zemi na zadní tyč, Uvízl byl na zemi včas, ale míč dokázal vyrazit pouze k nohámAlexandra Bozoviče a ten míč doklepl do odkryté brány. Ve 39. minutě přihrál Roman Vasiljev do strany na Ambrozka, který vystřelil, ale Klimeš jej vychytal dalším dobrým zákrokem. Hostům to nevyšlo ani minutu před koncem, když Kasal přihrál na Koutka, kterému chyběl krok k tomu, aby dostal míč do sítě. Do kabin se tak i přes mnoho šancí hostujícího celku šlo za stavu 1:0 pro domácí Vyškov i díky skvělým zákrokům domácího brankáře Klimeše.

Po změně stran se Vyškov více zatáhl a Uničov byl více na míči. A v 57. minutě pokračoval ve spalování velkých šancí. Tentokrát se v ní ocitl kanonýr Krč. Tomu do ní přihrál Komenda, ale uničovský snajpr mířil dobře, jenže trefil pouze tyč vyškovské svatyně a Klimeš i jeho spoluhráči si tak mohli pořádně oddechnout. Uničov nedokázal ani jednu ze svých šancí proměnit a tak odjížděl domů s prázdnou po nejtěsnější porážce 1:0.



Ohlasy k zápasu


MFK Vyškov
Jan Trousil - Trenér Vyškova: První poločas byl vyrovnaný, na šance dva dva, my jsme tu svoji proměnili. Ve druhém poločase jsme se více zatáhli. Měli jsme trochu problémy se sestavou, protože nám odjel Koudelka na repre, ale náš náhradní útočník dal gól, takže úkol splnil. Zápasu by asi slušela remíza, ale pro nás je dobře, že jsme vyhráli, protože jsme se potřebovali oklepat z té porážky. Podržel nás Klimeš, který chytal poprvé až teď v 11. kole.

SK Uničov
Zbyněk Zbořil - trenér Uničova: Oproti Mohelnici byl dnes přístup v pořádku, ale zradila nás koncovka. Zahodili jsme příliš mnoho šancí na to, že jsme hráli venku a tím pádem zasloužená výhra Vyškova, protože jim stačilo proměnit jednu šanci.



Sestavy


MFK Vyškov
J. Klimeš [-] - M. Cvijović [-] , D. Němeček [-] (87. V. Novotný [-] ) , J. Krejčí [-] , T. Praks [-] - L. Lahodný [-] , M. Jeřábek [-] , D. Přerovský [-] , L. Bennett [-] (76. J. Rapouch [-] ) , F. Studený [-] - A. Božović [-] (64. M. Matocha [-] )

SK Uničov
T. Uvízl [-] - P. Rajnoha [-] , T. Nuc [-] (63. P. Jeřábek [-] ) , F. Markovič [-] - L. Koutek [-] (87. D. Dostál [-] ) , R. Juřátek [-] , J. Ambrozek [-] , R. Vasiljev [-] , P. Kasal [-] (75. L. Vychodil [-] ) - A. Krč [-] , T. Komenda [-]

ŽK: 39. L. Lahodný , 47. J. Krejčí , 66. M. Cvijović - 37. A. Krč , 69. P. Jeřábek .
Hráči zápasu: J. Klimeš .
Počet diváků: 285. Rozhodčí: Silný Zdeněk - RICHTÁR Jaromír, MACRINEANU Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.