2:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2017 15:30

8.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mohelnici nepomohl ani nový trenér


Branky


0

V typickém podzimním počasí si na stadion v sobotu našlo cestu 180 diváků, aby shlédli utkání mezi domácí Jiskrou a Mohelnicí. Hosté z Mohelnice, který nevyšem vstup do nového ročníku podle jejich představ nastoupili s novým trenérem, rymařovský rodákem a dřívějším hráčem Jiskry Dušanem Žmolíkem. Naopak domácí Jiskra se musela obejít hned bez několika hráčů základní sestavy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvoubrankové vedení

Ůvod utkání patřil domácí Jiskře, která byla aktivnější a odměnou jim byla brzká branka. V 6. minutě našel přenesením hry Jirka Furik na pravé straně Adama Vajdíka, který se individuálně uvolnil v pokutovém území a nedůraz hostů mu umožnil vstítit úvodní branku. 1:0. V 8.minutě po rychlém brejku Michal Furik vybídl Tomáše Šupáka k brejku, ale hostující brankář včasným vyběhnutím šanci zmařil. V 9. minutě po křídle utíkal Jirka Furik a jeho centr si domácí obránce nešťastně sráží na břevno. Soupeř ohrozil naši bránu poprvé v 15. minutě, ale hlavička Šichora šla mimo branku. Na druhé straně měl na noze branku Ondruška, ale jeho střelu obránce na poslední chvíli zblokoval. Ve 23.minutě centuje z volného kopu Michal Furik do pokutového území míč, hostující golman vyráží na nohu Kamila Kocúra a ten na druhý pokus posílá míč do branky hostů. 2:0. Ve 28.minutě hosté zase zahrozili hlavou, když po rohovém kopu hlavička Woitka těsně míji naši branku. Největší šanci hosté měli v 31. minutě, když pěknou přihrávku za obranu dostal Woitek, ale ten trefuje obhozením Kameníka jen tyčku. Do konce poločasu se pak už nic vážnější na obou stranách nestalo a tak se šlo do šaten za stavu 2:0 pro domácí.

Snížení

Druhý poločas naši hráči nezačali tak aktivně a nesoustředěnost našeho golmana mohli hosté potrestat nepřímým kopem po zahrání malé domů. Hosté však nabídnutou šanci nevyužili. Naši hráči se ve druhé půli se snažili dvouibrankový náskok kontrolovat a čekali na chybu soupeře. V utkání tak moc šancí už k vidění nebylo. Hosté se snažili, ale jejich šance končili na n pozorné domácí obraně. V 66. minutě se dostal do hry mohelnický Kotůlek, který nedávno oblékal i náš dres a právě tento hráč se postaral o zdramatizování závěru utkání. Po chybně posouzeném faulu u rohového praporku se hosté dostali ke kopu z rohu, po kterém Kotůlek hlavou překonává Kameníka. 2:1. Závěr utkání tak sliboval ještě dramatickou zápletku. Ta se však nekonala. Hosté se už do vyložené šance nedostal a naopak to byl Rýmařov, který mohl skórovat. Nejprve v 83.minutě Šupákovu střelu vyráží golmana a v 88.minutě zase Šupák vybídl hlavou střídajícího Kopečka, ale tomu střela vůbe nesedla. Utkání tak skočilo vítězstvím domácích 2:1.

zdroj:www.jiskrarymarov.com



Ohlasy k zápasu


SK Jiskra Rýmařov
Milan Furik - Trenér Rýmařova: V prvním poločase jsme byli lepším týmem, třetí gól visel ve vzduchu. Trefili jsme břevno, soupeř měl také jednu velkou šanci. Ve druhém poločase jsme si výsledek hlídali. Mohelnici se podařilo snížit, posledních deset minut bylo nervózních, ale zvládli jsme to.

FK Mohelnice
Dušan Žmolík - trenér Mohelnice: Co se týká herního projevu, hodnotím zápas i přes prohru pozitivně. Kluci na hřišti nechali všechno, chtěli hrát fotbal, dobře plnili taktické pokyny, ale jak už jsem říkal, rozhodly ty dvě hrubky ze začátku utkání.



Sestavy


SK Jiskra Rýmařov
P. Kameník [-] - J. Harazin [-] , D. Hleba [-] (90. D. Furik [-] ) , P. Ondruška [-] (55. J. Tomeček [-] ) , T. Němec [-] , A. Vajdík [-] (78. J. Kopeček [-] ) , K. Kocúr [-] , M. Furik [-] , J. Furik [-] , V. Fiala [-] , T. Šupák [-]

FK Mohelnice
J. Hora [-] - J. Hlavsa [-] , R. Kuba [-] , D. Liu [-] (73. G. Pezzotti [-] ) , V. Knýř [-] - M. Vokoun [-] , K. Yimuran [-] (46. D. Ivan [-] ) , J. Svoboda [-] , M. Šichor [-] , J. Fišara [-] (66. M. Kotůlek [-] ) - L. Woitek [-]

ŽK: 14. J. Furik , 87. T. Šupák - 39. K. Yimuran , 45. J. Fišara , 63. V. Knýř .
Hráči zápasu: A. Vajdík .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Páral Roman - LYSÁK Václav, MALČÁNEK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.