1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2017 16:30

7.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Prostějov potvrdil dobré výsledky z venku


Branky


90. J. Koudelka - 12. K. Kroupa , 35. A. Rus , 58. K. Kroupa
0

Venkovní zápasy Prostějovu v této sezóně zatím svědčí. Dalším důkazem byla páteční výhra nad druhým celkem aktuální tabulky. Vyškov jsme v domácím prostředí k ničemu zásadnímu nepustili a dvěma brankami Kroupy a jedné Ruse jsme zaslouženě vyhráli. Za domácí v poslední minutě korigoval nádhernou střelou Koudelka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní pokusy Koudelky na jedné a Hapala na druhé straně do cíle nedoletěly, pozornost Kollára vyzkoušel až Langer. Po rozehrávce volného kopu ze středu hřiště si vlevo míč zpracoval Sečkář, odcentroval na zadní tyč, kde Sus vrátil míč zcela volnému Kroupovi, ten si jej zpracoval stehnem a zavěsil.

V dalším průběhu se nepodařila spolupráce Kroupy s Hapalem, Langer přetavil svůj brejk v centr Sečkářovi, jeho střelu pokryl Kollár. Po půlhodině hry mířil Fládr z přímého kopu nad branku, o pět minut později však z nepřímého kopu posadil míč na hlavu Ruse a ten s pomocí tyče zvýšil na dvoubrankový rozdíl. Tři minuty před poločasem prostřelil z dalšího přímého kopu Langer zeď, dobíhající Machynek však byl podle mínění rozhodčího v ofsajdu.

Domácí mohli zápas zdramatizovat hned po přestávce, když Studený technickou střelou orazítkoval tyč Jíchovy branky. Střelecky agilní byl střídající Dabić, nemířil však přesně. Těsně před vypršením hodiny hry si na rohový kop naskočil Kroupa a hlavičkou pěkně trefil k zadní tyči.

Na Sečkářův centr nedosáhl skluzem Kroupa, u vzdálenější tyče Hapal mířil pouze do brankáře. Dvacet minut před koncem po domácím rohu a teči Cvijoviće vyhlavičkoval míč Kroupa nad branku. Studeného na jedné straně i Kroupu na druhé vychytali oba gólmani. A tak až v závěrečné minutě se do míče opřel Koudelka a výstavní ranou trefil horní roh Jíchovy branky.

zdroj: www.1skprostejov.cz



Ohlasy k zápasu


MFK Vyškov
Oldřich Machala - trenér Prostějova: Celý týden jsme měli v týmu zdravotní problémy, ale nakonec jsme se připravili velmi dobře. Měl jsem ze zápasu trochu obavy, protože náš zdravotní stav nebyl dobrý, a museli jsme mu přizpůsobit sestavu. Myslím si ale, že jsme celý zápas kontrolovali a byli jsme jasně lepší. Velmi nám pomohl první gól. Šli jsme tomu naproti. Gólových šancí jsme měli víc a domáci jsme k ničemu nepustili. Zvolili jsme velmi dobrou taktiku. Jsem rád za tři body, ale doma musíme také hrát s takovým nasazením a agresivitou, dohrávat situace, které jsme dnes dohrávali. Neustále chceme po hráčích více střelby, což se dnes povedlo, zápas byl z naší strany velmi dobrý,

1.SK Prostějov
Jan Trousil - Trenér Vyškova: V zápase rozhodlo to, na co jsme se připravovali, tedy na Karla Kroupu, rozdílového hráče, a standardní situace. Neplnili jsme úkoly, které jsme si při standardních situacích měli plnit, a dostali jsme z nich tři góly. Když se Prostějov dostal do tak jednoduchého vedení, tak měl pak snazší situaci. Soupeř nás nenechal hrát, měl dobře daný blok na své půlce, Kroupa potom vždycky atakoval jednoho našeho stopera a my jsme pak od nich neměli tak dobrou rozehrávku, jako v minulých zápasech. Rychle nás dostupovali, nenechali hrát Koudelku. O poločase jsme udělali nějaké změny v rozestavení a ze začátku druhého poločasu bylo skutečně vidět oživení, dali jsme tyčku. Kdyby situace skončila gólem, tak by byl zápas z naší strany dramatičtější. Pak jsme ale zase udělali hrubou chybu, kdy jsme chtěli dát malou domů, byl z toho roh a Kroupa nám dal třetí gól, čímž bylo po zápase. Pak už jsem jenom chtěl, aby kluci zabrali a neskončilo to debaklem, což se podařilo,



Sestavy


MFK Vyškov
L. Kollár [-] - D. Němeček [-] (84. D. Mica [-] ) , M. Cvijović [-] , J. Krejčí [-] , V. Novotný [-] (46. J. Rapouch [-] ) - M. Jeřábek [-] , L. Lahodný [-] , M. Matocha [-] (38. . Dabić [-] ) , F. Studený [-] - J. Koudelka [-] , A. Božović [-]

1.SK Prostějov
F. Jícha [-] - A. Schuster [-] , M. Sečkář [-] (77. M. Hirsch [-] ) , L. Machýnek [-] , A. Rus [-] , M. Sus [-] - T. Langer [-] (85. V. Petrović [-] ) , Z. Fládr [-] , J. Pančochář [-] - K. Kroupa [-] , L. Hapal [-] (80. M. Zapletal [-] ) -

ŽK: 31. J. Krejčí , 75. F. Studený - 51. A. Rus , 70. J. Pančochář .
Hráči zápasu: K. Kroupa .
Počet diváků: 380. Rozhodčí: Duda Radim - MOJŽÍŠ Jakub, MANKOVECKÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.