2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 15:30

7.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mohelnice znovu nevyhrála


Branky


0

Souboj dvou týmů pohybujících se na spodku tabulky skončil remízou 2:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V jedenácté minutě měl první vážnější akci na svědomí mohelnický Kutal, který si míč navedl na svoji silnější levou nohu a zpoza šestnáctky vypálil, Semanko ale skvělým zákrokem zabránil první brance utkání. O dvě minuty později dostal přihrávku do volného prostoru Slaný, ale svojí přízemní střelou domácí branku netrefil. O dvě minuty později měl ale tentýž hráč už ůvod k radosti, a to když svoji hezkou sólo akci zakončil přihrávkou na spoluhráče Didiera Kavumbanga  a ten už jednoduše poslal hosty do vedení. To Otrokovickým vydrželo ale pouze dvě minuty, protože v sedmnácté minutě přišlo vyrovnání. Na centr z pravého křídla si naskočil Lukáš Woitek a hlavou překoval Semanka. Ve 26.minutě minutě ve velké šanci netrefil Šichor prostor tří tyčí.

Stejně jako v prvním poločase i v tom druhém měli první vážnější šanci domácí. Dongyang Liu zahrával v 54. minutě standardní situaci a přestřelil zeď, ale Semanko byl na místě včas. A také stejně jako v první půli dali první branku i v tom druhém naopak hosté. Standardní situaci zahrával Jasenský a trefil přesně šibenici branky Mohelnice. Znovu to ale netrvalo dlouho a bylo srovnáno. Tentokrát za šest minut po vedoucí brance okázali domácí odpovědět. Po velkém zmatku ve vápně hostů se dostal k míči domácí kapitán Roman Kuba a bombou pod víko dal výsledku konečnou podobu 2:2 a ani jeden z týmů se tak první výhry v sezóně nedočkal.



Ohlasy k zápasu


FK Mohelnice
Karel Trnečka - Trenér FK Mohelnice: Byly jsme lepším týmem, ale opět jsme nevyhráli. Nemůžu klukům upřít snahu, ale chtěli jsme to zvládnout za tři body. Dobrý zápas odehrál Woitek.




Sestavy


FK Mohelnice
P. Rohel [-] - D. Liu [-] , M. Kotůlek [-] (61. M. Palatický [-] ) , R. Kuba [-] , J. Hlavsa [-] , V. Knýř [-] - J. Svoboda [-] (82. M. Vokoun [-] ) , M. Šichor [-] - P. Kutal [-] (86. K. Yimuran [-] ) , L. Woitek [-] , G. Pezzotti [-]

FC Zlínsko
J. Semanko [-] - D. Pěnička [-] , T. Mlýnek [-] , D. Kavumbagu [-] , P. Škubník [-] , T. Zábojník [-] , A. Bahounek [-] (71. M. Mensah [-] ) , Š. Chwaszcz [-] , A. Jasenský [-] , J. Slaný [-] , P. Červenka [-] (87. M. Lapčík [-] )

ŽK: 27. M. Kotůlek , 50. V. Knýř - 40. A. Bahounek , 58. D. Pěnička , 67. P. Červenka .
Hráči zápasu: L. Woitek .
Počet diváků: 170. Rozhodčí: Machač Lukáš - STANĚK Josef, ŠVEHLA Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.