0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2017 16:00

6.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Prostějov podruhé doma ztratil


Branky


0

Reparát před domácím publikem se fotbalistům Prostějova dvakrát nevydařil. V útoku bezzubou Mohelnici sice především v druhém poločase ždímali, ale zatraceně málo. I náznaky šancí končily na hostujících obráncích, brankáři nebo mimo branku. A tak se zrodila domácí ztráta dalších dvou bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hapal byl vidět

Že bude chtít Hapal právě v tomto utkání uspět, dal najevo už v samotném úvodu, nemířil ale přesně. Snažil se také zásobovat spoluhráče centrovanými míči, ale když už centr vyšel, sebral Kroupovi šanci brankář Rohel. Byl to opět Hapal, který uprostřed první půle po nepřímém kopu hlavičkoval nad břevno.

I přes nulový závěr musela diváky zaujmout kombinační akce, která začala Jíchovým výkopem, Kroupa sklepl míč pro Hapala, který našel na ose hřiště Langera, jenže jeho střela trefila prvního před ním stojícího protihráče. Neujala se ani Pančochářova hlavička po jednom z mnoha rohů.

Minutu před přestávkou skončil propadlý míč zčista jasna na kopačkách právě vystřídavšího Hirsche, který šel do kličky kolem daleko z brány vyběhnutého Rohela. Následná střela ale nebyla dostatečně prudká, takže ji ještě před brankovou čárou dostihl Liu a odklidil do bezpečí.

Bez branek

Hned po změně stran opět Hapal posílal výživný centr do šestnáctky, tam se ho ale nikdo neujal. Tentýž hráč po chvíli mířil jen do boční sítě. Na soupeřově straně hrozil brejky rychlonohý Kutal, ani jeho hlavička ovšem nebyla dostatečně přesná. Petržela vyslal na Rohela spíše propagační střelu, Hapal po rohu hlavičkoval těsně nad branku, Sečkářovo sólo napříč šestnáctkou přineslo pouze další ze série rohových kopů.

Střelbu zkoušel zcela netradičně i Schuster, jeho pokus skončil těsně vedle levé tyče, stejně se mezi tři tyče nevešla ani Susova hlavička po nepřímém volném kopu. Deset minut před koncem odvrátil po Sečkářově nabídce Kroupovu hlavičku Rohel, Langerovu hlavičku pak obrana. Pět minut před koncem zatrnulo domácím fanouškům, když Yimuranova hlavička po centrovaném balónu těsně míjela domácí svatyni.

Neujal se ani Ivanův pokus o lob a závěr všemu snažení dala Pančochářova střela nad branku. S bezbrankovou remízou byli zcela zřetelně a logicky navýsost spokojeni hosté z Mohelnice.

zdroj: www.1skprostejov.cz



Ohlasy k zápasu


1.SK Prostějov
Oldřich Machala - trenér Prostějova: Dnes je to jednoznačně zklamání ze ztracených dvou bodů. Takový zápas, v němž soupeř snad neměl ani jednu střelu na bránu, je nutné vyhrát 1:0. My jsme šance měli, chyběl důraz. Možná Martin Hirsch kdyby místo kličky volil střelu pravou nohou, padl by kýžený gól už do přestávky. Bohužel si děláme vše tak složité, že branku ani nemůžeme dát. Ve druhém poločase jsme měli spoustu standardních situací, ale míče končí mimo, vykopnou nám to z prázdné branky, protože tam míč sotva doletí, to jsou všechno situace, které lepší mužstvo musí zvládnout a třeba jednobrankovým rozdílem vyhrát. O přestávce jsem po hráčích požadoval víc kombinace, protože uprostřed hřiště měli Pančochář a Petržela hodně místa, nebylo nutné hrát zbrkle míče dopředu. Apeloval jsem i na častější střelbu, máme tolik hráčů s dobrou střelou, ale je potřeba stále kluky přesvědčovat. Z jedné střely se góly dávat nedají.

FK Mohelnice
Karel Trnečka - Trenér FK Mohelnice: První pohárové utkání bylo úplně o něčem jiném, chyběla v něm spousta hráčů. Včera k nám přišli na trénink dva hráči z Číny, jednoho jsem dal do základní sestavy, druhého jsem střídal v průběhu utkání, protože mně naopak chyběli tři hráči základní sestavy. Bod samozřejmě bereme, protože Prostějov je silné mužstvo a bod zvenku se počítá. Přiští zápas hrajeme doma s Otrokovicemi, to už hrajeme o všechno, bod odtud z Prostějova by nám měl pomoci. Popravdě jsem od soupeře čekal víc, tohle mužstvo má na špičku třetí ligy. Hodně hráčů v něm hrálo druhou ligu, jsou už dva, tři roky pohromadě, takže z tohoto pohledu jsem měl z dnešního utkání obavy. My se naopak stále sehráváme po zásadní obměně kádru. Do šancí jsme se nedostávali, v samotném závěru utkání se penalta po zákroku na Pezzottiho písknout dala. Ale ani domácí si vyloženou šanci nevytvořili.



Sestavy


1.SK Prostějov
F. Jícha [-] - M. Sečkář [-] , L. Machýnek [-] , A. Schuster [-] , M. Sus [-] - T. Langer [-] , L. Petržela [-] (60. Z. Fládr [-] ) , J. Šteigl [-] (41. M. Hirsch [-] ) , J. Pančochář [-] - K. Kroupa [-] , L. Hapal [-]

FK Mohelnice
P. Rohel [-] - V. Knýř [-] , D. Liu [-] , M. Kotůlek [-] , R. Kuba [-] , K. Grigorovs [-] - M. Šichor [-] , J. Fišara [-] (73. D. Ivan [-] ) , M. Vokoun [-] (66. K. Yimuran [-] ) , J. Svoboda [-] - P. Kutal [-] (77. G. Pezzotti [-] )

ŽK: 79. L. Machýnek , 88. L. Hapal - 68. D. Liu .
Hráči zápasu: L. Hapal .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Soukal Bedřich - ČERNÝ Josef, GALÁŘ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.