Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2017 16:00

6.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Uničov podruhé remízoval 1:1


0

Po domácí remíze 1:1 s Rýmařovem si odváží Uničov stejný výsledek i z Hlučína.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na šance 2:2

V sedmé minutě musel domácí brankář Kolenko vytáhnout první těžší zákrok. Nuc zůstal osamocený na zadní tyči, ale na brankáře nevyzrál a Uničov měl výhodu rohového kopu. Dlouho se potom nic nedělo, až ve 34. minutě, když se dostal k odraženému míči na hranici velkého vápna Málek, který vystřelil na zadní tyč, ale tentokrát se vytáhl hostující gólman Uvízl, který vyrazil míč do bezpečí.

 

O tři minuty později se dostal do zakončení po hezké individuální akci Ambrozek, ale jeho pokus skončil pouze na tyči. V poslední minutě prvního dějství poslal do vápna centr Fojtík, hlavičkoval Štefek, jeho dobře umístěnou hlavičku zlikvidoval Uvízl. Do kabin se tak šlo bez branek.

Gól na každé straně

Deset minut po přestávce se dostali domácí do vedení. Ságner si vyměnil míč s Málkem a druhý jmenovaný poslal míč na zadní tyč, kde byl domácí kapitán Žižka, který hlavou poslal míč za Uvízla.

 

V 66. minutě přišel do vápna domácích hezký centr, který hlavičkoval některý z útočících hráčů, ale pouze do břevna. Deset minut před koncem se dočkal Uničov vyrovnání. K míči se dostal za hranicí velkého vápna Ambrozek, dal si míč mimo dosah bránícího hráče, a vystřelil krásně k tyči a nedal brankáři šanci. Utkání tak skončilo zaslouženou remízou.



Ohlasy k zápasu



SK Uničov
Zbyněk Zbořil - trenér Uničova: Úvod zápasu nám vyšel, mohli jsme se dostat do vedení. První poločas jsme měli pod kontrolou. Nechytli jsme začátek druhého poločasu. Domácí nás zatlačili. Dali nám gól a my jsme se pak snažili celé utkání o vyrovnání, přišlo to pozdě ale i v závěru jsme se snažili to strhnout na svou stranu. Tam největší šanci měl Krč, který dostal míč pod sebe od Kasala, ale nezakončil to. Bod ale beru.



Sestavy


FC Hlučín
O. Kolenko [-] - V. Heinik [-] , R. Štefek [-] , J. Massaniec [-] , J. Mac [-] , P. Žižka [-] - J. Málek [-] , A. Fojtík [-] , M. Foltyn [-] , P. Ságner [-] - D. Kraut [-] -

SK Uničov
T. Uvízl [-] - R. Vejvoda [-] , L. Koutek [-] , F. Markovič [-] , P. Rajnoha [-] - T. Nuc [-] , R. Juřátek [-] , J. Ambrozek [-] , D. Bača [-] - A. Krč [-] , T. Komenda [-]

Hráči zápasu: J. Ambrozek .
Počet diváků: 146. Rozhodčí: Nejezchleb Miroslav - MOJŽÍŠ Jakub, MIKESKA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.