0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2017 16:00

5.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Prostějov odčinil domácí porážku


Branky


0

Po prohře 0:3 s Hulínem si napravili reputaci fotbalisté Prostějova u nováčka soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly do šatny

Přesně stejným skóre se fotbalistům Prostějova podařilo srovnat minulou domácí porážku od Hulína. Na půdě nováčka soutěže Uherského Brodu přečkali kritický moment v podobě pokutového kopu, který zlikvidoval brankář Jícha, a poté se do poločasu trefil ve 39.minutě Kroupa a hned minutu na to záložník Jan Šteigl a Uherský Brod tak nezvládl konec poločasu a ztratil tím kontakt se soupeřem a do šaten tak šel se ztrátou dvou gólů za stavu 0:2.

Rozhodnutí

Definitivní tečka s tím, kdo si odveze tři body přišla hned po deseti sekundách od příchodu ze šaten, kdy se podruhé v utkání trefil hostující Kroupa, ke kterému se dostal míč na hranici šestnáctky a on jej dokázal dostat za brankáře domácího Uherského Brodu. V dalším utkání budou chtít prostějovští fotbalisté odčinit minulou domácí porážku také před svými fanoušky, když přivítají Mohelnici, která má zatím na svém kontě pouze jeden jediný bod a navíc přišla o ůležitého středopolaře Baču, který už v neděli nastoupil za Uničov v utkání proti Rýmařovu, ve kterém odehrál pětasedmdesát minut a pomohl k remíze 1:1. Z osy týmu Mohelnice už tak zbyl pouze brankář Hora a stoper a kapitán Roman Kuba. Uherský Brod už také potřebuje začít sbírat body a v dalším kole zajíždí na půdu Otrokovic, které mají zatím body tři.



Ohlasy k zápasu


ČSK Uherský Brod
Martin Onda - Trenér Uherského Brodu: V první půli jsme hráli dobře, zhruba pětatřicet minut jsme byli trošičku lepší, nebezpečnější. Neproměnění pokutového kopu nás ovšem srazilo dolů. Poté Prostějov využil dvě takové poloviční šance a nepozornosti naší obrany. Stalo se to během jedné minuty a to rozhodlo o osudu utkání. Řekli jsme si o přestávce, že budeme pokračovat jako za bezbrankového stavu, hrajeme pro diváky a tak, na co máme. Utkání jsme nevzdali a odbojovali. Soutěž je jiná, hra mnohem rychlejší, kádr však zůstal v podstatě stejný

1.SK Prostějov
Oldřich Machala - Trenér SK Prostějov: Nabádal jsem kluky, abychom se vrátili k agresivnější hře, a jsem rád, že to dnes bylo vidět. Utkání jsme sice začali lépe, ale než jsme se dostali do šancí, byla proti nám odpískaná penalta. Je třeba poděkovat Jíchovi, že nás udržel ve hře. Díky dvěma brankám jsme dohráli poločas s přehledem a po třetí brance jsme zápas kontrolovali. Situaci po výkopu jsme zvládli skvěle a sami se přesvědčili, že gól takto dát můžeme. Mohli jsme skóre ještě navýšit, ale já jsem spokojený s třemi body, ohlasy: www.1skprostejov.cz



Sestavy


ČSK Uherský Brod
M. Červinka [-] - M. David [-] , M. Vrága [-] , R. Holík [-] , M. Pavelka [-] - R. David [-] , D. Sklenář [-] (87. M. Pochylý [-] ) , R. Josefík [-] (56. V. Dolina [-] ) , B. Šálek [-] - F. Hruboš [-] , J. Michalec [-] (60. M. Mančík [-] )

1.SK Prostějov
F. Jícha [-] - M. Sečkář [-] , L. Machýnek [-] , A. Schuster [-] , M. Sus [-] - T. Langer [-] , L. Petržela [-] (83. Z. Fládr [-] ) , J. Šteigl [-] (88. A. Marčík [-] ) , J. Pančochář [-] - K. Kroupa [-] , L. Hapal [-] (78. M. Zapletal [-] )

ŽK: 43. F. Hruboš , 55. R. David , 71. D. Sklenář - 79. J. Pančochář .
Hráči zápasu: K. Kroupa .
Počet diváků: 363. Rozhodčí: POSPÍŠIL Pavel - KOLÁČEK Jan, BĚHAL Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.