2:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2017 16:30

4.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Všechno důležité se odehrálo v první půli


Branky


0

Rýmořov doma podruhé za sebou zvítězil, tentokrát mu dvě branky stačily k výhře nad Hlučínem. První poločas i zápas skončili 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Všechno důležité v prvním poločase

Domácí Jiskra se před slušně naplněným stadiónem, na který si našlo cestu 325 diváků,  musela tentokrát obejít bez zraněných Fialu a Michala Furika. Úvod utkání patřil hostům z Hlučína, kteří drželi míč více na svých kopačkách. V 6 minutě hosté zahrávali rohový kop a po nacvičeném signálu se šťastně dostal míč na pokutové značce ke Krautovi a ten vstřelil úvodní branku utkání. Domácí Jiskra se do tempa dostávala pomalu, ale v 9 minutě se do slibné šance dostal domácí kanonýr Šupák, kterého v pokutovém území zastavil Heinik. Píšťálka sudího ho však k nevoli diváků zůstala překvapivě potichu. Ve 14 minutě se Jiskra už dočkala. Z vlastní poloviny našel Dydowicz přesným centrem před pokutovým územím Radka Němce, který si ukázkově zpracoval míč na prsa a poté nedal Kolenkovi v brance hostí šanci. 1:1. I nadále Hlučín držel míč více na svých kopačkách a prezentoval se zejména kombinační hrou, která však žádné vážnější akce nepřinesla a končila většinou na pozorné obraně nebo Kameníkovi v brance domácích. V 31 minutě se hosté dostali do slibné šance, ale Kraut v dobré pozici vybojoval pouze roh. Ten hosté zahráli opět nestandardně a to po zemi na obránce. Ten však na hranici pokutového území propadl a Jiskra tak trestala. Rychlým brejkem do otevřené obrany György vybídl Šupáka a ten se v těchto momentech většinou nemýlí. 2:1. Ve 44 minutě měl šanci zvýšit náskok opět Radek Němec, ale jeho střela si cestu mezi tři tyče nenašla. Stejně na tom pak byl ještě hostující Fojtík, který v dobré pozici míč netrefil jak by chtěl. Do konce poločasu se diváci tak další branky nedočkali.

Téměř bez šancí

Druhý poločas měl obdobný průběh jak první. Hosté sice měli opticky míč více na svých kopačkách, ale v poli byla hra vyrovnaná a brankových příležitostí bylo na obou stranách sporadicky. Jedné se však diváci dočkali a to stoprocentní. V 61 minutě se do ní dostal opět domácí Radek Němec. Po nepovedené malé domů se sám řítil na golmana Kolenka, ale jeho střelu zastavilo břevno a následný odraz už ruce brankáře. Utkání tak bylo stále otevřené a domácí drželi těsný náskok. Kdo však čekal drtivý tlak hostů tak musel být zklamaný. Hosté svůj tlak v závěru nevystupňovali a naši branku téměř neohrozili. Domácí Jiskra si tak v klidu výsledek pohlídala a připsala si druhé vítězství v řadě.

zdroj: www.jiskrarymarov.com



Sestavy


SK Jiskra Rýmařov
P. Kameník [-] - P. Ondruška [-] (90. J. Kopeček [-] ) , T. Šupák [-] , R. György [-] , A. Vajdík [-] (89. J. Tomeček [-] ) , K. Kocúr [-] , D. Dydowicz [-] , J. Furik [-] , R. Němec [-] , J. Harazin [-] , T. Němec [-] (78. D. Hleba [-] )

FC Hlučín
O. Kolenko [-] - P. Žižka [-] , L. Macík [-] (46. J. Massaniec [-] ) , V. Heinik [-] , R. Štefek [-] , J. Mac [-] - T. Dostál [-] , A. Fojtík [-] , P. Ságner [-] (62. M. Krejčí [-] ) , M. Foltyn [-] - D. Kraut [-] -

ŽK: 86. J. Furik , 88. P. Kameník , 90. P. Ondruška - 35. R. Štefek , 37. A. Fojtík , 73. D. Kraut .
Hráči zápasu: T. Šupák .
Počet diváků: 325. Rozhodčí: Poláček David - OGRODNÍK Vlastimil, ŠAMAJ Vratislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.