Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2017 10:15

3.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

5.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

7.0

Zázemí

5.0

FOTO: Uničov získal první bod


Branky


0

Za bezbrankovou remízu 0:0 s Prostějovem si připsal Uničov ve 3.kole MSFL první bod. Prostějov poprvé body ztratil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez gólů

Dobré šance byly k vidění už v první desetiminutovce. Langer vybídl k hlavičce Kroupu a jeho pokus vyrazil Uvízl jen reflexivně nad sebe, než definitvně ztlumil balón v náručí. Na druhé straně hlavička Markoviče po rozehraném přímém kopu míjela branku jen o pár decimetrů.

 

I v dalším průběhu prvního dějství byli domácí střelecky aktivnější, jenže jejich pokusy nemohly Jíchu v naší brance ohrozit. Chvíli poté, co se první poločas překlopil do své druhé poloviny, přišla naše asi největší šance. Šteigl si naběhl vpravo do volného prostoru, jenže místo zakončení volil přihrávku na nabíhajícího Hapala, který ovšem před odkrytou brankou přízemní centr minul.

Málo šancí

Druhý poločas začali domácí aktivně, jenže si na své konto připsali jen sérii naší obranou zblokovaných střel. Divácky atraktivní kombinaci jsme předvedli po deseti minutách, když Langer potáhl míč po levé straně, odcentroval Kroupovi, ten ještě posunul doprava na Šteigla, jehož ovšem vychytal Uvízl. Následnou Pančochářovu střelu srazila domácí obrana na rohový kop.

 

Čtvrt hodiny před koncem se po Šteiglově výzvě řítil dopředu Sečkář, ten však na druhou stranu pokus o zakončení možná uspěchal a míč každopádně minul spojnici břevna a tyče. Pět minut před koncem se domácí fanoušci rozmrzelí předchozími výroky sudího dožadovali vyloučení Ruse, který zatáhl u postranní čáry za zácharnnou brzdu při brejku domácích. „Červené karty jsem se ani na chvilku neobával, k situaci došlo blíž postranní čáry a k brance bylo ještě daleko,“ komentoval incident po zápase prostějovský stoper s trochou nadsázky, podle níž soupeře jen lehce ťuknul.

 

Poslední slovo mohl mít už v nastaveném čase Hapal, kterého dobře našel Kroupa, jenže ten z otočky mířil vedle branky. A tak toto bojovné utkání, které příliš fotbalové krásy nepobralo, skončilo bez příslovečného fotbalového koření.

 

AUTOR: Tomáš Kaláb / www.1skprostejov.cz



Ohlasy k zápasu


SK Uničov
Zbyněk Zbořil - Trenér SK Uničov: Klasický druholigový zápas, soubojovej, náročnej fyzicky. Moc šancí tam nebylo a my jsme to museli hrát poctivě odzadu. Bylo to o jedné nebo dvou chybách. My jsme se jich nevyvarovali, ale nebyli jsme potrestaní. Spíše šlo o obrany než o útok. Jsem s bodem spokojen, ale teď musíme začít od té poctivosti odzadu a odpíchnout se po tom těžkým začátku.

1.SK Prostějov
Oldřich Machala - Trenér SK Prostějov: Ztratili jsme tady dva body. Byli jsme celý zápas lepší. Ty brejky jsme tam mohli dohrát, ale Uničov má kvalitní mužstvo. Věděli jsme, že to bude těžký, bojovný. My jsme to dobře odbránili, soupeř snad neměl vyloženou šanci, ale škoda, že jsme ten jeden gól nedali.



Sestavy


SK Uničov
T. Uvízl [-] - R. Vejvoda [-] , L. Koutek [-] , F. Markovič [-] , P. Rajnoha [-] - P. Jeřábek [-] , R. Juřátek [-] , J. Ambrozek [-] (78. R. Vasiljev [-] ) , T. Nuc [-] (62. P. Kasal [-] ) - A. Krč [-] , T. Komenda [-]

1.SK Prostějov
F. Jícha [-] - A. Schuster [-] , M. Sečkář [-] , A. Rus [-] , M. Hirsch [-] , M. Sus [-] - T. Langer [-] (88. Z. Fládr [-] ) , J. Šteigl [-] (79. M. Zapletal [-] ) , J. Pančochář [-] - K. Kroupa [-] , L. Hapal [-]

ŽK: 31. T. Nuc , 46. R. Juřátek , 67. F. Markovič , 71. R. Vejvoda - 85. A. Rus .
Hráči zápasu: A. Rus .
Počet diváků: 280. Rozhodčí: Ogrodník Vlastimil - POLÁČEK David, KOSTELNÍK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.