Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2017 16:30

3.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO: Mohelnici nestačily na body ani tři góly


Branky


2. L. Woitek , 37. M. Šichor , 90. G. Pezzotti (p.) - 11. D. Frimmel , 23. D. Pašek , 64. D. Frimmel , 89. T. Machálek
0

Mohelnice prohrála i druhý domácí zápas pod novým koučem Trnečkou. Tentokrát ale diváci viděli mnohem víc branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

2:2

Hned ve druhé minutě se prosadil domácí Woitek a Mohelnice rychle vedla. Místo toho aby ju to posadilo na koně, tak Líšeň utkání otočila. V jedenácté minutě vyrovnal Frimmel a ve 23. minutě se otočil utkání na stranu hostů Pašek. Domácí Mohelnice ale dokázala ještě do poločasové přestávky vyrovnat. Trefil se ve 37. minutě Marek Šichor.

Líšeň zvládla druhé dějství lépe

V 64. minutě strhl znovu vedení na stranu Líšně Frimmel u branky mu asistoval Tomáš Machálek, jako střídající hráč hodně ovlivnil tento zápas protože čtvrtou branku Líšně, která se ukázala jako vítězná sám v 89. minutě dal. Oba hráči si navíc vysloužili pochvalu od vlastního trenéra Miloslava Machálka, který ale naopak nebyl rád z toho co se stalo v nastavení a nazval svůj tým kouzelníky, že si vždy nechají dát kontaktní branku, klidně i v závěru utkání a přesně to nastalo v první nastavené minutě, kdy se trefil střídající hráč i na druhé straně. Pezzottiho gól z pokutového kopu na 3:4 ale přišel příliš pozdě. A Mohelnici tak doma nezůstal ani bod a všechny si je odváží hostující Líšeň. Mohelnici v minulých kolech fungovala nově složená defenziva, ale moc ji nefungoval útok. V tomto utkání tomu bylo přesně naopak a svěřenci trenéra Trnečky byli nebezpeční dopředu, vstřelili tři branky, ale zároveň prostupní dozadu a čtyři branky inkasovali.

VIDEOSESTŘIH



Ohlasy k zápasu


FK Mohelnice
Karel Trnečka - Trenér FK Mohelnice: Dali jsme rychle gól, myslel jsem že nám to pomůže, ale naopak začal hrát lépe soupeř a otočil to. Potom jsme byli zase trochu lepší my a vyrovnali. Ve druhém poločase ale soupeř odskočil na dvě branky a naše kontaktní přišla pozdě. Sehráváme se, hlavně v obraně, která je kromě Kuby v úplně jiném složení. Máme teď další tři kola těžký los a máme zatím pouze bod.

SK Líšeň
Miloslav Machálek: Velkou pochvalu si zaslouží Denis Frimmel, který dal dva góly a u jednoho asistoval a hodně ovlivnil zápas Tomáš Machálek, který šel na hřiště jako střídající hráč a třetí branku připravil a čtvrtou dal. Jenom nerozumím tomu, že si necháme dát na konci kontaktní branku, jsme v tomto kouzelníci.



Sestavy


FK Mohelnice
J. Hora [-] - V. Knýř [-] , R. Kuba [-] , J. Hlavsa [-] , D. Ivan [-] (76. M. Kotůlek [-] ) - J. Fišara [-] , M. Palatický [-] (46. G. Pezzotti [-] ) , L. Woitek [-] , M. Šichor [-] , D. Bača [-] - T. Pospíšil [-] (61. M. Vokoun [-] )

SK Líšeň
J. Kotnour [-] - D. Frimmel [-] , L. Fall [-] , L. Hanuš [-] (63. T. Machálek [-] ) , A. Ovsepjan [-] , T. Zezula [-] , M. Minárčik [-] , D. Pašek [-] , D. Krška [-] , V. Minařík [-] (72. R. Čampa [-] ) , M. Bednář [-] (78. M. Machálek [-] )

ŽK: 88. V. Knýř - 49. M. Minárčik , 90. T. Zezula .
Hráči zápasu: D. Frimmel .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: Richtár Jaromír - MACRINEANU Jiří, BĚHAL Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.