Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2017 17:00

2.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

6.0

Nápoje

7.0

Jídlo

7.0

Hrací plocha

6.0

Zázemí

8.0

Prostějov vyhrál i podruhé


Branky


0

Dvě podařené akce na křídlech a přesné centry s klidným zakončením stačily domácím ke třem bodům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

1:0

Po čtvrthodině hry se o první slibnější akci pokusil Šteigl, jeho průnik ale odvrátila obrana Hlučína na roh. Nezdarem skončila i akce Hapala s Langerem. Aktivita v křídelních prostorech ale nepolevovala a odtud bylo také zaděláno na důležitou první branku utkání. Sečkář potáhl balón, přihrál pod sebe do druhé vlny, kam si naběhl z protější strany Machynek a umístěnou střelou k tyči rozjásal slušně zaplněný stadion. Do poločasu ještě Hapal ostrou střelou pouze sestřelil soupeře na hranici šestnáctky.

Náznaky šancí

I druhá branka sedm minut po přestávce padla po vydařeném centru. Tentokrát si nabídku zleva zpracoval ve velkém vápně Šteigl, zkušeně se uvolnil a opět umístěnou střelou nedal Kolenkovi šanci. I Hlučín předvedl vydařené kombinace. Žižka vybídl ke sprintu Mace, který našel dobře postaveného Málka, jeho pokus ale zablokovala naše obrana. Ani Krautova nabídka do sprintu Krejčímu vrásky našemu brankáři nepřidala. Do brejkové situace se řítil také na domácí straně Hapal, jeho odstavení od míče v pokutovém území pojal sudí s klidem. Čtvrt hodiny před koncem ještě hlavičkoval po nepřímém volném kopu Sus, branka Hlučína ale odolala. Prostějov si tak připsal druhou výhru v řadě a vstoupil do MSFL dobře.

zdroj: www.1skprostejov.cz



Ohlasy k zápasu


1.SK Prostějov
Oldřich Machala - trenér Prostějova: Byli jsme důrazní, neudělali jsme žádnou chybu. Soupeř neměl jedinou příležitost. V obranné fázi jsme hru zvládli na výbornou, uhlídali jsme i standardky, z čehož mám radost. Ale trošku ještě něco chybí v útočné fázi. Důležité je, že máme šest bodů. Některé nebezpečnější situace soupeře jsme si zavinili sami, když jsme mohli míč jednoduše odkopnout. Škoda, že se ještě netrefil Hapal. Ale zase udělá spoustu práce pro mužstvo. Utkání s Opavou bude takový bonbónek. Opava bude zápas brát stoprocentně a my se na něj také chceme nachystat. Čeká nás kvalitní soupeř a chceme ho potrápit. Co se taktiky na zápas týče, uvidíme v pondělí, jak na tom budeme zdravotně.

FC Hlučín
Radomír Korytář - trenér Hlučína: Myslím, že jsme byli lepším týmem, byli jsme lepší na míči, kombinovali jsme. Ale pak udeřil soupeř, dal nám úvodní branku. Ve druhém poločase jsme se snažili vyrovnat, soupeř zase udeřil a bylo to 2:0. V dnešním utkání jsme nebyli produktivní ani nebezpeční před soupeřovou bránou. My jsme kombinační mužstvo, umíme podržet balón, ale chybí nám ten hlad v pokutovém území soupeře a tím pádem nedáváme góly. To je naše slabší stránka. Ale jdeme dál. Moc jsem od začátku sezóny nečekal. Tým byl doplněn o několik hráčů z dorostu, hrajeme s mladými kluky, kteří ještě nemají ani dvacet let. Bude to chvilku trvat, než se s tím srovnáme a potom to půjde.



Sestavy


1.SK Prostějov
F. Jícha [-] - M. Sus [-] , M. Sečkář [-] , L. Machýnek [-] , A. Schuster [-] - T. Langer [-] (83. A. Rus [-] ) , Z. Fládr [-] (61. M. Hirsch [-] ) , J. Šteigl [-] (87. M. Zapletal [-] ) , J. Pančochář [-] - K. Kroupa [-] , L. Hapal [-]

FC Hlučín
O. Kolenko [-] - V. Heinik [-] , L. Macík [-] , J. Massaniec [-] (58. T. Dostál [-] ) , J. Mac [-] , P. Žižka [-] - M. Foltyn [-] , A. Fojtík [-] (70. K. Jančík [-] ) , J. Málek [-] - M. Krejčí [-] (83. P. Ságner [-] ) , D. Kraut [-] -

ŽK: 11. J. Šteigl , 54. J. Pančochář , 65. L. Hapal - 48. V. Heinik .
Hráči zápasu: J. Šteigl .
Počet diváků: 569. Rozhodčí: Kneisl Zdeněk - VRŤO Peter, KNEISL Leoš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.