Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.08.2017 17:00

1.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Pět branek během 26 minut


Branky


0

Líšeň navázala na formu z jara a vstoupila do nové sezóny úspěšně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólové dostihy

Hned v páté minutě táhla Líšeň akci po pravé straně a Krška dostal přihrávku do vápna, kde měl dost času si míč zpracovat a poslat jej po zemi na vzdálenější tyč a Líšeň vedla. O tři minuty později už to bylo 0:2. Přihrávku do malého vápna si do vlastní sítě srazil Michálek. V 17. minutě trefil Hulín břevno a následná dorážka Michala Vyskočila šla nad. Ve dvacáté minutě už ale bylo sníženo. Lukáš Motal našel ve vápně Otrubu a ten se nemýlil. O pět minut později to bylo zase už o dvě branky, když nedorozumění domácí obrany a brankáře Dostála využil Pašek. O minutu později už to bylo zase jen o gól. Přihrávka po zemi do vápna a následná přízemní střela Dvořáčka na přední tyč vykřesala Hulínu naději.

Obrany se zlepšily

V 66. minutě Krška hezky obešel protihráče a následně trefil tyč. Deset minut před koncem dodal klid na kopačky hostů druhým gólem v utkání Pašek. O tři minuty později vyrazil krásnou střelu Ovsepjana Dostál. Líšeň tak vstoupila do nového ročníku dobře a navázala na výkony z jarní části minulé sezony, ve které se výbornými výkony i výsledky zachránili a doufají v lepší podzim, než který je postihl loni. Zatím to vypadá, že by to tak mohlo být. Tenhle cíl uhrát více bodů než před rokem dostal tým od vedení pro tento podzim.



Ohlasy k zápasu


SK Spartak Hulín
Jindřich Lehkoživ - Trenér Hulína: Dnešní utkání ovlivnil začátek zápasu. Po dvou hrubých chybách a odstoupení Ondřejky jsme museli tým přeskupit. Když jsme dali kontaktní gól, dokázal soupeř po našich dalších chybách zase odpovědět. Z naší strany to byl nesourodý výkon. Hlavně obrana se bude muset zamyslet nad svým výkonem, protože pokud bychom takto pokračovali, tak by nám to, co vstřelíme za branky, nestačilo na body.




Sestavy


SK Spartak Hulín
J. Dostál [-] - M. Vyskočil [-] , M. Vyskočil [-] , M. Malenovský [-] , E. Hradil [-] (63. J. Kovář [-] ) , L. Motal [-] , M. Šrom [-] , M. Dvořáček [-] , V. Ondřejka [-] (6. B. Otruba [-] ) , D. Kostka [-] , R. Michálek [-] (78. M. Minář [-] )

SK Líšeň
J. Kotnour [-] - L. Fall [-] , L. Hanuš [-] , A. Ovsepjan [-] , T. Zezula [-] , M. Minárčik [-] (46. D. Frimmel [-] ) , D. Pašek [-] , M. Machálek [-] (46. L. Daněk [-] ) , D. Krška [-] , R. Čampa [-] , M. Bednář [-] (83. V. Minařík [-] )

ŽK: 78. B. Otruba - 59. D. Frimmel , 61. T. Zezula , 68. L. Daněk , 72. A. Ovsepjan , 90. D. Pašek .
Hráči zápasu: D. Pašek .
Počet diváků: 152. Rozhodčí: Ogrodník Vlastimil - KOSTELNÍK Tomáš, HANÁK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.