0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.08.2017 17:00

1.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Mohelnice na úvod soutěže prohrála


Branky


0

S novým trenérem i téměř celou základní sestavou vstoupila do nové sezóny Mohelnice. Prohrála s Petřkovicemi 0:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mohelnice vstupovala do nové sezóny s úplně novým kádrem a poznamenalo je mnoho odchodů. Největší ztráty čítají odchody záložníka Bzirského, který šel do ruholigových Vítkovic, kanonýra hapala, jenž bude nastupovat za Prostějova a obránců Markoviče, který bude hájit barvy Uničova, Fialy, který posílil nováčka z Rýmařova a Heidenreicha, který odešel do Rakouska. Takže odešli hráči kteří e starali o drtivnou většinu branek, z těch zůstal jen Bača a hlavně musí nový kouč Trnečka skládat úplně novou obranou řadu, ve které zůstal pouze kapitán stoper Roman Kuba Hned v osmé minutě potkala Mohlenici velká nepříjemnost, a to když musela střídat jedna z posil, jenž řišla z Jeseníku, Petr Navrátil a nahradila jej další posila Ivan. Ve 33. minutě to bylo pro Mohelnici ještě horší. Radovan Lokša rozvlnil poprvé v zápase síť a Petřkovice vedly 1:0.

V dalším průběhu utkání už žádná branka nepadla a tak se ukázala ta po půlhodině hry jako vítězná a Petřkovice si odvezly z Mohelnice tři body za nejtěsnější možnou výhru 1:0. I přes mnoho změn tak obranná čtveřice Mohelnice inkasovala pouze jednou, zatím to ale tomuto týmu drhne směrem dopředu. Uvidíme, jak si nově složený tým s novým lodivodem povede v dalších zápasech sezony.



Ohlasy k zápasu


FK Mohelnice
Karel Trnečka - trenér FK Mohelnice: Naším hlavním cílem je záchrana. Nechci mít velké řeči, že bysme chtěli hrát horní polovinu tabulky, protože je to nový kádr a přesně tyto zápasy ukáží, na co máme. Museli jsme poskládat celou novou obranu a vypořádat se s odchodem dvou klíčových hráčů do ofenzivy




Sestavy


FK Mohelnice
J. Hora [-] - J. Hlavsa [-] , R. Kuba [-] , M. Kotůlek [-] , M. Vokoun [-] (59. T. Pospíšil [-] ) - D. Bača [-] , M. Šichor [-] , J. Fišara [-] - P. Navrátil [-] (8. D. Ivan [-] ) , G. Pezzotti [-] (71. M. Palatický [-] ) , L. Woitek [-]

FC Odra Petřkovice
L. Godula [-] - D. Špavelko [-] , Z. Staněk [-] , V. Polášek [-] , R. Lokša [-] (90. M. Latocha [-] ) , R. Baranek [-] , M. Neumann [-] , A. Leibl [-] , A. Hrdlička [-] (61. M. Strakoš [-] ) , P. Moskál [-] , L. Švancer [-] (83. R. Holiš [-] )

ŽK: 55. R. Kuba - 52. R. Baranek , 64. A. Leibl .
Hráči zápasu: R. Lokša .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: GREČMAL Michal - KONDLER Petr, ŘEZNÍČEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.