Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.11.2017 10:30

15.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Šancí minimálně na dva zápasy, Březová přehrála Sedlčany


Branky


0

Šest gólů viděly dvě stovky příchozích diváků, přesto jich mohlo být ještě mnohem více. Tatran totiž hned třikrát nastřelil brankovou konstrukci!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krličkova povedená trefa

K prvnímu vážnějšímu ohrožení branky se dostali hosté, dalekonosné střele Repetného chybělo jen několik centimetrů. O chvíli později se v ideální pozici ocitl Dvořák, ale promáchl. Domácí zareagovali povedenou střelou Krličky, který se opřel do odraženého míče za hranicí vápna a nechal vyniknout Capoucha.

 

Olympie hrozila i nadále, jenže se jí nedařilo v zakončení. Například po Krličkově pasu na Šalouna a jeho centru Vaněčkovi chyběl krok. Atraktivní představení díky oběma týmům pokračovalo i nadále a ve 29. minutě se diváci dočkali i první branky. Daniel Krlička sebral míč při rozehrávce hostů, obešel dva protihráče a krásnou střelou rozvlnil síť za Capouchem!

 

Čtyři minuty před koncem poločasu mohli domácí přidat druhý gól, jenže protiútok dva na jednoho nedokázali dotáhnout. Na poslední chvíli Tatran zachránil jeden z vracejících se obránců!

Gólové hody a sedlčanská smůla

Po změně stran se Sedlčanští málem dočkali vyrovnání. Po rohovém kopu se do míče opřel Kdolský a Štrunc s námahou vytěsnil míč na tyč! K dorážce se dostal jeden z hráčů v zeleném, ale kvůli ofsajdu jeho branka platit nemohla.

 

Za chvíli se pro změnu na druhé straně prodral do šance Peterka, s jeho střelou z ostrého úhlu si však Capouch poradil. V 56. minutě se už Tatranu podařilo vyrovnat. Na hranici vápna si hosté dávali tak dlouho přednost, až se na to nemohl dívat Tomáš Senft a povedenou střelou překonal Štrunce!

 

Prakticky hned po rozehrávce si Březová mohla vzít vedení zpět, jenže Domin prováhal správný moment pro přihrávku. A tak si musela počkat až do 62. minuty, kdy rozhodčí odpískal Středočechům faul ve vápně a nařízenou penaltu proměnil David Vaněček!

 

Čtyři minuty nato Sedlčany opět srovnaly. Jaroslav Repetný se vydal na útočný výlet, povedeně si narazil se spoluhráčem a střelou na bližší tyč překonal Štrunce! Hosté byli blízko třetímu gólu v 73. minutě, když březovský brankář vyrazil Sirotkův centr přímo na nohu jednoho ze Středočechů, který trefil břevno!

 

A smůla hráčů Sedlčan pokračovala i nadále. Po Sirotkově pasu střílel do tyče Dvořák, při dorážce pro změnu promáchl Senft. Na druhé stráně pálil ostře Vaněček, ale Capouch se překonat nenechal. Za pár vteřin však zaspala obrana hostů a Vaněček s Jiřím Šellongem svůj nájezd dva na nikoho přetavili v gól na 3:2!

 

V 80. minutě se Olympie dočkala znovu. Dan Martinec si ve vápně zpracoval míč a ze vzduchu ho napálil do růžku brány! Závěr utkání už další góly nenabídl, a tak se Březová může radovat ze zisku třech bodů.



Ohlasy k zápasu



TJ Tatran Sedlčany
Útočník Tomáš Senft: „Hrálo se na hodně těžkém terénu, hřiště bylo podmáčené. I přesto si myslím, že diváci viděli celkem pohledný fotbal s gólovými šancemi na obou stranách. Potopila nás bohužel sporná penalta a poté ještě sporný ofsajd, ale nemůžeme se vymlouvat. Kdybychom proměnili naše šance, mohli jsme vyhrát. S výkonem můžeme být celkem spokojení, s výsledkem už bohužel ne.“



Sestavy


FK Olympie Březová
V. Štrunc [-] - J. Šaloun [-] , J. Elijáš [-] , D. Krlička [-] , T. Veselovský [-] , D. Peterka [-] - M. Motl [-] (68. D. Kursa [-] ) , J. Vůjtěch [-] (71. J. Šellong [-] ) - D. Martinec [-] , D. Vaněček [-] , R. Domin [-] (82. T. Bereczký [-] )

TJ Tatran Sedlčany
P. Capouch [-] - M. Sirotek [-] , L. Soldát [-] , M. Dvořák [-] (79. T. Glogar [-] ) , K. Kvěch [-] , M. Hájek [-] , T. Senft [-] , P. Haas [-] (84. J. Čížek [-] ) , J. Repetný [-] , M. Kdolský [-] , F. Hofman [-]

ŽK: 70. D. Krlička , 88. V. Štrunc - 83. F. Hofman .
Hráči zápasu: D. Krlička - M. Sirotek .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Baum Tomáš - PLZÁK Daniel, KRUPKA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.