Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2017 10:30

13.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kašpar s Vaněčkem srazili Hořovicko na kolena


Branky


0

Obě ústřední postavy duelu si připsaly po dvou gólech a výrazně tak pomohli skolit středočeského soupeře. Olympie byla po celé utkání lepším týmem a po zásluze se vyšplhala už na druhé místo tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Spousta šancí, jediný gól

Březová vlétla do duelu s Hořovickem nebojácně a už po čtyřiceti vteřinách si vytvořila hezkou šanci. Vaněčkovi však chyběly centimetry, aby dosáhl na centr zprava, a Kašparova dorážka byla zblokována obranou hostí.

 

Ve 13. minutě se domácí dostali do vedení. Nejprve rozjeli Krlička s Kašparem rychlý brejk, ze kterého ale nic nebylo. Poté se však míč znovu dostal ke Kašparovi, jenž odcentroval na Davida Vaněčka a útočník Březové nohou poslal míč za záda bezmocného Hejcmana!

 

Za okamžik se krásně prodral přes dva protihráče Krlička a chyběl jen kousek, aby se Vaněček dostal do další gólovky. Ještě blíže druhé brance byl březovský útočník na konci 20. minuty, když se odhodlal ke střele na bližší tyč a jeho dělovka rozezněla břevno.

 

O chvilku později zahrozilo poprvé vážněji i Hořovicko, závar po rohovém kopu ale Olympie s vypětím všech sil ustála. Po půlhodině hry si další tutovku vypracovali domácí, jenže Kašpar zblízka přestřelil odkrytou klec.

 

Do konce poločasu nevyužil domácí celek ještě několik stoprocentních šancí, když nedokázali přesně zamířit Vaněček, Martinec nebo Krlička. S nebezpečnými rohovými kopy si naopak poradila hořovická obrana. Místo pohodlného náskoku si tak Březová do šatny odnesla hubené jednogólové vedení.

Kašpar uhasil hořovické naděje

Druhý poločas začal tak, jak skončil ten první – tlakem Březové. Ta svého soupeře zamkla u vápna a diváci jen vzdychali, co jejich oblíbenci nevyužili. Po necelé hodině hry se už hráči ve žlutočerném dočkali kýženého gólu, když se po Vaněčkově centru trefil kapitán Jan Kašpar!

 

Netrvalo však dlouho a Hořovicko se snížilo zásluhou nejlepšího střelce týmu Musy Ansumy! Hosté rázem ožili a nebyli daleko od srovnání, ale kritickou chvilku Olympie přežila. Odměnou jí byl gól na 3:1, který v 76. minutě vstřelil znovu kapitán Jan Kašpar!

 

Razítko na vítězství přidali domácí v 86. minutě. Krlička se hezky uvolnil a poslal mít Davidovi Vaněčkovi, který si položil obránce na zem a podél brankáře poslal míč do sítě! Březová zaslouženě zvítězila a posunula se na druhé místo divizní tabulky.



Ohlasy k zápasu


FK Olympie Březová
Trenér Petr Peterka: „Jsme rádi, že se nám podařilo potvrdit body z venku. Soupeř z Hořovic byl velmi kvalitní, bojoval o každý metr. Po gólu na 2:0 jsme na chviličku ustoupili od naší aktivní hry a soupeř dokázal snížit, poté jsme přežili jeho další možnosti a dvěma brankami rozhodli utkání v náš prospěch. Co se týče hodnocení hráčů, tentokrát bych vyzdvihl celý kolektiv, bylo to od všech poctivě odpracované.“




Sestavy


FK Olympie Březová
V. Štrunc [-] - J. Elijáš [-] , D. Krlička [-] , M. Burkyt [-] , T. Veselovský [-] , D. Peterka [-] - J. Šellong [-] (74. T. Bereczký [-] ) , J. Kašpar [-] - D. Martinec [-] , D. Vaněček [-] (87. M. Tišl [-] ) , R. Domin [-] (78. D. Kursa [-] ) -

SK Hořovice
D. Hejcman [-] - J. Machurka [-] , J. Kuchař [-] , L. Kaufman [-] (78. R. Hajdarevič [-] ) , R. Graf [-] (74. T. Dudla [-] ) - M. Doležal [-] , V. Karvánek [-] (55. D. Klimeš [-] ) , J. Mojdl [-] , J. Šubert [-] - M. Nademlejnský [-] (60. J. Mach [-] ) , M. Ansuma [-] (80. O. Bělohlávek [-] )

ŽK: 63. J. Kašpar - 38. M. Ansuma , 42. M. Nademlejnský , 69. M. Doležal .
Hráči zápasu: D. Krlička , D. Vaněček , J. Kašpar .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: Szikszay Ladislav - HODEK Jakub, PÁLEK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.