Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2017 10:15

8.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO: Kanár pro Soběslav! Glasnovič třikrát pálil přesně


Branky


0

Sváteční předehrávku osmého kola Divize A zvládli Vokovičtí daleko lépe než soběslavský Spartak. K tenisovému výsledku největší měrou přispěl domácí Glasnovič, jenž skóroval celkem třikrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Milosrdné skóre pro hosty

Po počátečním desetiminutovém oťukávání se začalo hrát jen na jednu bránu. Pražané svého soupeře pomalu k ničemu nepustili a vytvářeli si zajímavé příležitosti.

 

Nejprve vyslal Hrabák do úprku Glasnoviče, ten však se zakončením do středu brány připraveného Hniličku nezaskočil. Neujala se ani žádná ze standardních situací, po kterých se do šancí dostali Beneš s Hrabákem. Jednou dokonce musel na brankové čáře zachraňovat hostující stoper Boháč!

 

Tlak Aritmy vyvrcholil ve 38. minutě. Soběslavský protiútok skončil na hranici vápna díky Turbákovi, který okamžitě posunul balón na volného Martina Macka. Domácí záložník potáhl balón po pravé straně, a nakonec se rozhodl i pro střelu. Zvolil správně – pokusem k tyči nedal Hniličkovi šanci a poslal Aritmu do zaslouženého vedení!

Rozložená Soběslav

Tři minuty po změně stran přidali Vokovičtí druhou branku. Jiří Junek zakončil další z rychlých brejků střelou zpoza kruhu před velkým vápnem a Hnilička se natahoval marně! Od tohoto momentu Soběslav jako by rezignovala na zápas a přišla o veškeré síly na zvrat.

 

A tak bylo jen otázkou, kolik branek si z Prahy odveze. Svěřenci trenéra Kubra si přichystali hned čtyři další odpovědi. Nejprve centroval Junek a Marin Glasnovič se po skvělém zpracování, a ještě lepším zakončení z otočky, trefil nechytatelně! Chorvatský útočník počkal pár vteřin a přidal další gól. Hrabák ho našel ve vápně a Marin Glasnovič poslal míč podél padajícího Hniličky přesně do sítě!

 

Zbylé dvě branky si nechali domácí na poslední desetiminutovku. Střídající Vágner prošel do vápna a míč mu utekl příhodně pro Jana Beneše, který už neměl problém upravit na 5:0! V 88. minutě dokončil Marin Glasnovič soběslavskou demolici a svůj hattrick. Zpětnou přihrávkou ho oslovil Vávra a Glasnovič napálil míč z voleje pod břevno!

 

Aritma tak snad poprvé ve své divizní historii vstřelila šest gólů a sváteční zápas ovládla ve velkém stylu.

 

VIDEOSESTŘIH



Ohlasy k zápasu


SK Aritma Praha
Trenér Tomáš Kubr: „Jsem rád, že jsme zápas zvládli. Druhý gól definitivně utkání rozhodl. Zápas jsme si užili, mohli jsme v závěru prostřídat. Kluky bych chtěl pochválit, duel jsme zvládli nejen herně, ale i výsledkově. Chtěl bych také poděkovat soupeři, byl velice slušný, co se týče hráčů i lavičky. Nemůžu nevyzdvihnout střelce třech gólů Marina Glasnoviče, ale chválím i hráče směrem dozadu, poprvé jsme letos udrželi nulu. Celý mančaft zahrál velmi dobře.“




Sestavy


SK Aritma Praha
J. Stareček [-] - M. Macek [-] (76. D. Baran [-] ) , J. Junek [-] (76. T. Volek [-] ) , P. Plechatý [-] (68. J. Vágner [-] ) , F. Turbák [-] , J. Beneš [-] (81. Z. Seidler [-] ) , M. Glasnovič [-] , L. Hrabák [-] , P. Vávra [-] , J. Troníček [-] , D. Frnoch [-]

FK Spartak Soběslav
J. Hnilička [-] - J. Suchan [-] , J. Boháč [-] , F. Vaněk [-] , M. Hromada [-] - T. Mazouch [-] , L. Podráský [-] (60. K. Chotovinský [-] ) , P. Nohava [-] (71. J. Šmídmajer [-] ) , M. Mazouch [-] - R. Fischer [-] (60. V. Žalda [-] ) - M. Dvořák [-]

ŽK: 84. D. Baran - 31. J. Boháč .
Hráči zápasu: M. Glasnovič .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Radina Marek - MATOUŠEK Lukáš, VNUK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.