4:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2017 16:30

7.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO: Soběslav trestala přeštické chyby v obraně


Branky


0

Po nezáživném prvním poločase by málokdo předvídal, že celkem napadá pět gólů. Soběslavským však vyšla závěrečná desetiminutovka, ve které stvrdili své vítězství a druhé místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Klidná první půle

Rozjetá Soběslav přivítala na svém fotbalovém stánku Přeštice, které chtěly navázat na výhru nad Březovou. První šanci zápasu si po standardce vypracovalo domácí mužstvo, gólman Kašpar ale mohl zůstat v klidu.

 

Nudnou pasáž prvního poločasu rozvířilo až neopatrné odvrácení balónu domácím Suchanem, po kterém reklamovali hosté hru rukou stopera Soběslavi. Hlavní rozhodčí však zůstal v klidu.

 

Další šanci přinesla až 29. minuta, a rovnou měla gólovou tečku. Mazouch vběhl do vápna a z levé strany ostře nacentroval přesně na Pavla Nohavu, kterému stačilo už jen správně nastavit nohu! Hosté se dostávali do šestnáctky Soběslavi velmi sporadicky, a když už se schylovalo k možné příležitosti na vyrovnání, Štěpán na míč těsně nedosáhl.

 

Chvilku před půlí mohli Jihočeši přidat druhý gól, ale přeštická defenziva je zuby nehty ubránila.

Druhý Nohavův gól vítězný

Svěřenci trenéra Uzlíka nebyli daleko od vyrovnání v 54. minutě, když se až do zakončení prokličkoval Zdeněk a vystřelil jen těsně nad! To Blahoudkův dalekonosný pokus už směřoval mezi tři tyče, jenže pro změnu doprostřed brány.

 

Po hodině hry udeřili podruhé Soběslavští. A znovu se gólem blýskl Pavel Nohava, když se napřáhl z velkého vápna a míč zaplul přesně k tyči mimo dosah brankáře Kašpara! Uběhlo pár sekund a Přeštice přispěchaly s kontaktním gólem. Z dálky se napřáhl Zdeněk Sýkora a nedal Hniličkovi šanci!

 

Soběslav si mohla vzít dvougólový náskok zpět po centru Fischera, který našel nabíhajícího Dvořáka, jenže domácí útočník trefil pouze ležícího gólmana. Na druhé straně centroval Štěpán a zakončoval Zdeněk, hlavou však vysoko přestřelil.

 

Klid na kopačky Jihočechů přinesl v 82. minutě Tomáš Mazouch, když se protancoval ve vápně až do zakončení a nedal brankáři šanci! Do otevřené obrany pak ještě vběhl Martin Dvořák a pod padajícím Kašparem zvýšil na konečných 4:1 pro Spartak!

 

VIDEOSESTŘIH



Ohlasy k zápasu


FK Spartak Soběslav
Trenér Radek Hajič: „Ač výsledek vypadá jednoznačně, z naší strany to byl jeden z horších výkonů v divizi. Nebylo to přesně to, co bychom od kluků chtěli. Naše hra byla unavená, utahaná. První poločas nic nepřinesl, ve druhém byli hosté lepší. Hodně nám pomohlo střídání. Čerství T. Mazouch, Fischer a Dvořák zápas oživili a prakticky rozhodli. Výsledek neodpovídá průběhu dění na hřišti.“

FK ROBSTAV
Trenér Václav Uzlík: „Paradoxně jsme nesehráli špatný zápas. Celý druhý poločas jsme byli jasně lepší, hrálo se na jednu bránu. Odjíždíme ale s porážkou 4:1, takže zklamání. Tradičně velmi dobře zahrál Jan Duchek, Michal Zdeněk podal slušný výkon.“



Sestavy


FK Spartak Soběslav
J. Hnilička [-] - J. Suchan [-] , J. Boháč [-] , F. Vaněk [-] , M. Hromada [-] - P. Janoušek [-] (57. T. Mazouch [-] ) , P. Nohava [-] (90. D. Maršík [-] ) , M. Mazouch [-] (85. K. Chotovinský [-] ) , L. Podráský [-] - - V. Žalda [-] (72. M. Dvořák [-] ) , J. Šmídmajer [-] (72. R. Fischer [-] )

FK ROBSTAV
O. Kašpar [-] - V. Lecjaks [-] , V. Zelenka [-] , J. Duchek [-] - T. Přibáň [-] , I. Blahoudek [-] (70. S. Turek [-] ) , Z. Štěpán [-] , J. Bešta [-] , M. Zdeněk [-] , V. Fiala [-] (83. J. Přibáň [-] ) - M. Strejček [-] (61. Z. Sýkora [-] ) -

ŽK: 67. Z. Štěpán .
Hráči zápasu: P. Nohava - M. Zdeněk , J. Duchek .
Počet diváků: 310. Rozhodčí: JANÍČEK Marek - ŠTUK Jaromír, HRKAL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.