2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2017 10:30

7.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kašpar vystřelil Březové vítězství v poslední minutě


Branky


0

Nebyl to takový válec a gólový přísun, jako Březová doma umí. Proti Aritmě ještě dvacet minut před koncem prohrávala, ale zásluhou P. Peterky a Kašpara utkání otočila ve svůj prospěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Glasnovičův první nepovedený nájezd

Začátek zápasu patřil domácím, z optické převahy proti dobře bránícím Pražanům ale nic nevytěžili. Fotbalu nepomohl ani mokrý a měkký trávník, na němž balón utíkal hráčům více než obvykle.

 

Postupem času se Aritma dostala více do hry a jako první si vytvořila šanci ke skórování. Turbák odcentroval ze strany a tečovaný míč se dostal na penaltu k Plechatému. Bývalý záložník Karlových Varů zamířil do šibenice Štruncovy brány, ale s pomalou střelou neuspěl.

 

Mnohem větší příležitost poté zahodil Glasnovič. Vůjtěch zachyboval při rozehrávce a chorvatský forvard se řítil sám na Štrunce, jenže prováhal správný čas k zakončení a následně trefil gólmana Březové do nohy.

 

Domácí zahrozili Kašparem, který si naběhl na dlouhý balón Vaněčka a Starečkovu klec přestřelil. Opatrný první poločas tak skončil bezgólovým výsledkem 0:0.

Závěr zápasu jako z filmu

Čtyři minuty po změně stran vstřelila Aritma velmi šťastnou branku. Po rychlém protiútoku dostal přihrávku Jan Beneš a jeho nepovedený centr zaplachtil až za domácího brankáře k tyči! Stejný hráč mohl po chvíli navýšit vedení Pražanů, jenže z velkého vápna přestřelil.

 

Poté Hrabák krásně vysunul Glasnoviče, který hlavou přehodil vyběhnuvšího Štrunce, ale jeden z Březovských beků stihl vykopnout míč z brankové čáry! Aritma v těchto fázích zápasu létala a svého soupeře jasně přehrávala, Turbákova hlavička však ke druhému gólu také nevedla.

 

A když neuspěl Glasnovič ani při dalším sólo úniku po Benešově pasu, bylo jasné, že přijde trest. Stalo se tak v 71. minutě, když Vaněček odcentroval do vápna a prodloužený balón usměrnil Petr Peterka na zadní tyči do brány!

 

Za chvilku se dostal do šance Vaněček, který obehrál jednoho z beků Aritmy a následně i brankáře Starečka, vyhnal se však z ideální střelecké pozice a trefil pouze tyč!

 

Poslední minuty nabídly pořádné drama. Aritma pro sebe mohla urvat zápas Volkem v 88. minutě, jenže střídající útočník po Mackově přihrávce z metru nepochopitelně a neuvěřitelně přestřelil bránu! A tak přišla standardka Březové, naběhnuvší si Jan Kašpar a převeliká radost v táboře domácích!



Ohlasy k zápasu


FK Olympie Březová
Trenér Petr Peterka: „Jsme velice rádi, že jsme utkání v domácím prostředí zvládli. Soupeř byl velice silný, prezentoval se důkladnou obranou. Na půlce hřiště čekal na naši chybu, které se několikrát dočkal, a hrozil z brejků, jednoznačně nás podržel brankář Štrunc. Dobře zahráli také Petr Peterka na kraji zálohy a ve středu Jan Vůjtěch.“

SK Aritma Praha
Trenér Tomáš Kubr: „Místo toho, abychom využili některé z našich šancí a vyhráli, tak jsme v závěru ztratili všechny body. Žádného jednotlivce bych nevyzdvihl. Kvůli nezvládnutému závěru zápasu nikoho jmenovat nebudu.“



Sestavy


FK Olympie Březová
V. Štrunc [-] - D. Krlička [-] , P. Neumann [-] , T. Veselovský [-] , D. Peterka [-] (66. M. Burkyt [-] ) , J. Šaloun [-] - J. Vůjtěch [-] (59. J. Šellong [-] ) , J. Kašpar [-] , P. Peterka [-] (72. M. Motl [-] ) - D. Vaněček [-] , D. Martinec [-] (90. D. Kursa [-] )

SK Aritma Praha
J. Stareček [-] - D. Baran [-] (75. T. Volek [-] ) , J. Junek [-] (84. M. Macek [-] ) , P. Plechatý [-] , F. Turbák [-] , J. Beneš [-] , M. Glasnovič [-] , L. Hrabák [-] , P. Vávra [-] , J. Troníček [-] , D. Frnoch [-]

ŽK: 90. J. Beneš .
Hráči zápasu: V. Štrunc , J. Vůjtěch , P. Peterka .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Cupl Zbyněk - CIHLÁŘ Jan, SIMBARTL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.