FOTO: Přeštice zvládly přestřelku s Březovou a berou důležité body


Branky


0

Divoký druhý poločas vidělo přes dvě stě příchozích diváků, v rozmezí deseti minut padly tři góly! Po finálovém hvizdu byli veselejší domácí hráči, kteří získali klíčové tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Více šancí na straně hostů

První vzruch v utkání mezi Přešticemi a Březovou přinesla 6. minuta a Šampalíkovo nepříliš povedené odklizení míče hlavou před vápnem, po kterém se do zakončení drali hostující hráči, ale s lobem neuspěli. Ve 22. minutě se domácí gólman ukázal mnohem lépe. Za vápnem se napřáhl Šellong a Šampalík balón směřující do šibenice vytáhl mimo!

 

Bezgólové skóre rozsekl domácí celek zásluhou Ivana Blahoudka, který se dostal ke střele a pěkně z voleje propálil Štrunce v bráně Olympie! Radost Přeštickým moc dlouho nevydržela. O pár minut později totiž tečoval ostrý přízemní centr zprava Petr Peterka a Šampalík byl bez šance!

 

Hosté mohli skóre dokonce otočit, když si tři minuty před poločasem vypracovali po pěkné kombinaci tutovku, jenže zklamali v zakončení.

Divočina ve druhé půli

Druhý poločas začal pěkným dalekonosným pokusem Šellonga, k němuž se odrazil míč po zblokovaném centru, hostující záložník ale zamířil těsně nad. V 59. minutě se Přeštice znovu dostaly do vedení, tentokrát zásluhou Tadeáše Přibáně. Štrunc nedokázal míč vyboxovat do bezpečí, ten se navíc odrazil přímo k Přibáňovi a domácí záložník ho hlavou dopravil do sítě!

 

Pěknou ranou se za pár minut prezentoval střídající Fiala, chyběla jí však dostatečná razance. Uběhly jen vteřiny a na druhé straně se slavilo. Hosté vykombinovali přeštickou obranu a Petr Peterka tváří v tvář Šampalíkovi nezaváhal!

 

Přestřelka pokračovala i nadále. O minutu později bylo domácí mužstvo znovu o krok napřed, když mu vrátil vedení Zdeněk Štěpán po trestném kopu a zaváhání obrany hostů! Březová mohla srovnat Martincem v 70. minutě, na poslední chvíli mu ale jeden z domácích hráčů skočil do střely.

 

V samotném závěru dokázali domácí neproměnit obrovskou šanci, to je ale mrzet nemuselo. Pětigólovou přestřelku totiž zvládli a připsali si důležité tři body.



Ohlasy k zápasu


FK ROBSTAV
Trenér Václav Uzlík: „Divoký zápas se skvělou atmosférou na hřišti i v hledišti. Soupeř v prvním poločase neproměnil dvě stoprocentní gólové šance, my jsme ve druhé půli ze standardek rozhodli. Kolektivně jsme zápas odbojovali, nevyzdvihoval bych jednotlivce.“




Počet diváků: 205. Rozhodčí: Starý Dominik - CICHRA Matěj, ULRICH Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.