2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2017 17:00

5.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO: Hromada radosti v Soběslavi, Spartak otočil zápas se Sencem


Branky


0

Skvělou závěrečnou půlhodinou si Jihočeši zajistili tři body ze zápasu s Doubravkou. Za obrat ve skóre mohou děkovat především Michalovi Hromadovi, který vstřelil obě branky Spartaku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Málo šancí, nula gólů

I se staronovou posilou, zkušeným kanonýrem Róthem, přijeli hráči Doubravky do jižních Čech a doufali, že maďarským fotbalistou vyřeší problémy s impotencí svých střelců. Domácí fotbalisté chtěli pro změnu navázat na poslední dvě kola, ve kterých získali pět bodů.

 

Uplynuly tři minuty a Soběslav mohla poprvé zaúřadovat. Centr zprava nedokázal odpravit do bezpečí Knakal a Janoušek byl najednou sám před Turkem. Hostující gólman ho však vychytal! Skvěle zasáhl také proti Vaňkově hlavičce, kterou vytěsnil nad břevno.

 

Plzeňané zahrozili ve 20. minutě Brabcem, který se vyhnul i Kuníkovi, jenže se dostal ze střeleckého úhlu a následný centr stačila soběslavská obrana zblokovat. Mnoho vyložených šancí k vidění nebylo, za zmínku stojí až 41. minuta a centr T. Mazoucha na Nohavu, s jehož hlavičkou si poradil Turek.

Hromadovo odpoledne

Do druhého poločasu vstoupili o něco lépe hosté, kteří přidali na důrazu a dělali Jihočechům problémy. Přichystali si také dvě šance, když se nejprve za vápnem napřáhl Brabec a Kuník jen sledoval, jak se míč kutálí těsně vedle tyče.

 

V 53. minutě se už Plzeňáci dočkali. Přízemní centr zprava uklidil do sítě Daniel Skopový a poslal Doubravku do vedení! Domácí chtěli odpovědět co nejdříve, jenže to by si nejprve museli správně nastavit mířidla jako například při průniku agilního Vaňka, jenž obešel dva protihráče a pálil mimo.

 

Doubravka po vstřeleném gólu přestala hrát a už po hodině hry její pasivitu Spartak potrestal. Z hranice vápna vystřelil Michal Hromada a míč zapadl přímo pod břevno! Obrat Jihočeši dokonali v 79. minutě, když se po rohovém kopu do balónu opřel Michal Hromada a procedil ho pod Turkem do brány!

 

Za pár okamžiků unikli domácí do přečíslení, na jehož konci pálil Vaněk, na Turka si ale nepřišel. Závěr utkání si Soběslavští pohlídali a slaví cennou výhru.

 

VIDEOSESTŘIH GÓLŮ



Ohlasy k zápasu


FK Spartak Soběslav
Trenér Radek Hajič: „Byl to vyrovnaný zápas po celých devadesát minut, rozhodovaly maličkosti. Hosté hrozili hlavně ze standardek, bylo vidět, že mají zkušené hráče. Musím před kluky smeknout, že šli za vítězstvím a skóre dokázali otočit. Vyzdvihl bych Michala Hromadu. Výborně bránil, podporoval útok a dal dva góly jako obránce. Je adeptem na muže kola nejen v Soběslavi, ale celé soutěži.“




Sestavy


FK Spartak Soběslav
M. Kuník [-] - J. Suchan [-] , M. Hromada [-] , J. Boháč [-] , F. Vaněk [-] - M. Mazouch [-] , P. Nohava [-] (75. J. Šmídmajer [-] ) , L. Podráský [-] , P. Janoušek [-] (65. K. Chotovinský [-] ) , T. Mazouch [-] (68. R. Fischer [-] ) - M. Dvořák [-] (88. V. Žalda [-] ) -

SK Senco Doubravka
J. Turek [-] - J. Štěrba [-] , D. Skopový [-] (89. M. Ungr [-] ) , P. Krejčí [-] (70. J. Petr [-] ) - P. Knakal [-] , P. Šmídl [-] (86. D. Künstner [-] ) , D. Brabec [-] , P. Petrželka [-] , F. Róth [-] (82. J. Peterka [-] ) , D. Sýs [-] , D. Novák [-]

ŽK: 82. P. Knakal , 89. M. Ungr , 90. D. Künstner .
Hráči zápasu: M. Hromada .
Počet diváků: 260. Rozhodčí: Brychta Ondřej - ČECHLOVSKÝ Ondřej, BRAUN Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.