Březová doma nadále naděluje, bůra si odnesl Petřín


Branky


0

Díky skvělému druhému poločasu slaví Olympie další vítězství na domácí půdě. Úderná dvojice Vaněček s Martincem obstarala všechny tři branky po změně stran a pomohla tak Březové k zisku třech bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Divoké a vyrovnané první dějství

Do utkání dvou úspěšných nováčků vstoupili lépe domácí. Ve třetí minutě po přiklepnutí od spoluhráče vymíchal jednoho z obránců Vaněček a prověřil připravenost gólmana Příhody. Následný rohový kop stejný hráč přesně nasměroval na kapitána Jana Kašpara, který otevřel skóre zápasu!

 

Hosté přispěchali s rychlou odpovědí. Bleskovou reakci si na zadní tyči připravil Jiří Motl a srovnal! Od začátku zápasu neuběhlo ani dvacet minut a Petřín se ujal vedení. Hráči v červených dresech unikli po levé straně hřiště, pěkně zakombinovali a Petr Bendl se z hranice vápna trefil náramně pod břevno!

 

Po půlhodině hry málem způsobil infarkt domácím fanouškům gólman Štrunc, který špatně trefil těžkou malou domů a div, že nevybídl plzeňské hráče k zakončení do prázdné brány, vše ale stihl včas zachránit. S aktivním napadáním Petřína měli Březovští velké problémy.

 

To je však nezbrzdilo při akci v 39. minutě, když se ve vápně uvolnil Jan Kašpar, zamířil do protipohybu gólmana a svým druhým gólem v utkání vyrovnal na 2:2! 

Převaha Olympie vyjádřena góly

Březové stačilo jedenáct vteřin z druhého poločasu, aby se dostala do šance. Martinec si naběhl na centr zleva, ale z voleje nezakončil přesně. To v 53. minutě jeho kolega z útoku David Vaněček mířil o poznání přesněji a přestřelka pokračovala!

 

O domácím mužstvu se ví, že disponuje velmi kvalitní ofenzivní silou, a v utkání s Petřínem to znovu dokázalo. P. Peterka se uvolnil napravo a přihrál Danovi Martincovi, díky kterému odskočili domácí už na rozdíl dvou branek!

 

Představení Březové pokračovalo i nadále, s pumelicí Vaněčka si však Příhoda poradil. V 76. minutě vběhl do otevřené obrany Vaněček a naservíroval míč Danovi Martincovi, který prostřelil gólmana a zvýšil už na 5:2 pro vítěze karlovarského krajského přeboru!

 

Minutu před koncem zkorigoval skóre hostující Tomáš Navrátil, když využil zaváhání březovské obrany a povedeně ze vzduchu poslal míč přesně k tyči! Víc se už nestalo, a tak atraktivní duel ovládl domácí celek z Březové.



Ohlasy k zápasu


FK Olympie Březová
Trenér Petr Peterka: „Soupeř byl v prvním poločase nebezpečnější, držel se víc na balónu a byl lepší v osobních soubojích. Až ke konci poločasu se nám podařila hra srovnat a Kašpar svým druhým gólem srovnal také skóre. Po přestávkovém rozboru nastoupili naši hráči s větším odhodláním a chutí získat body, což se nám podařilo. Hráli jsme přímočařeji, vypracovali jsme si několik slibných příležitostí a dokázali jsme je zužitkovat. Velice dobře zahráli Dan Martinec, ve středu zálohy Vůjtěch a kapitán Kašpar.“

SK Petřín Plzeň
Trenér Radek Vodrážka: „První poločas jsme odehráli docela dobře, kdybychom za stavu 1:2 přidali gól, asi by to vypadalo jinak. Ve druhé půli byli domácí lepší a přehráli nás, po zásluze vyhráli. David Vaněček je na divizi opravdu nadstandardní hráč.“



Sestavy


FK Olympie Březová
V. Štrunc [-] - J. Šaloun [-] , D. Krlička [-] , D. Peterka [-] (78. M. Burkyt [-] ) , T. Veselovský [-] - P. Peterka [-] (73. M. Motl [-] ) , J. Šellong [-] , J. Vůjtěch [-] (58. D. Kursa [-] ) , J. Kašpar [-] - D. Martinec [-] , D. Vaněček [-]

SK Petřín Plzeň
J. Příhoda [-] - P. Škarda [-] (36. P. Bednář [-] ) , A. Heller [-] (71. M. Patrovský [-] ) , V. Lisý [-] , J. Motl [-] (83. J. Huml [-] ) , M. Vohrna [-] , M. Trojovský [-] , P. Papáček [-] , P. Bendl [-] (58. A. Brudna [-] ) , J. Šulc [-] , L. Zoubek [-]

Hráči zápasu: D. Vaněček , D. Martinec , J. Kašpar , J. Vůjtěch .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: Baum Tomáš - KYNCL Tomáš, NEHASIL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.