3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2017 10:30

2.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Český Krumlov navázal na vítězství na Dobříši, porazil Březovou


Branky


29. M. Dudák , 48. J. Kabele , 82. J. Wagner
0

Stoprocentní jsou zatím fotbalisté Českého Krumlova, kteří dokázali ve druhém kole přehrát nováčka z Březové. O vítězství se postarali stopeři Dudák s Kabelem a záložník Wagner.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jihočeská převaha

Utkání dvou v prvním kole úspěšných týmů se odehrálo v Českém Krumlově, kam přijela Olympie Březová. Ta si vysoko poradila s nováčkem ze Soběslavi, zatímco Krumlovští přivezli všechny body z Dobříše.

 

O první vzruch se ve 4. minutě postaral po Klivandově sklepnutí Wagner, na jeho střelu ale gólman Štrunc reagovat nemusel. Slavojáci se v úvodní pasáži zápasu prezentovali aktivnějším fotbalem a pěknými kombinacemi, obrana hostů se musela mít na pozoru.

 

Za chvíli se do šance řítil Novák, kterému střelu sebral povedeným skluzem Peterka! Ten se ve 14. minutě dostal i do zakončení hlavou po Burkytově centru, ale nezamířil přesně. Domácí se nebáli ani střel ze střední vzdálenosti, po jedné z nich dokonce přinutili Štrunce k prolétnutí se vzduchem a diváky k potlesku.

 

Ve 29. minutě se domácí mužstvo zaslouženě ujalo vedení 1:0. Po standardní situaci zahrané Kabelem se hlavou prosadil stoper Martin Dudák! Za devět minut se z trestného kopu opřel do míče Kabele a zamířil jen těsně vedle tyče. Chvíli před koncem prvního poločasu mohli slavojáci své vedení navýšit, ale znovu jim chybělo o trochu více přesnosti.

Produktivní stoperská dvojice

Druhý poločas začal přímým kopem Nováka, který z hranice velkého vápna zamířil nad Štruncovu bránu. O chvilku později byl už mnohem úspěšnější i druhý stoper Jakub Kabele, jenž po střele z dálky zvýšil na 2:0 pro Slavoj! Oba týmy s přibývajícími minutami přitvrdily a s množstvím faulů se hra hodně kouskovala.

 

Domácí se nikam nehnali a soustředili se na bránění svého vedení, což jim vycházelo. Když už se začínali Březovští dostávat do nadějné pozice, zastavil je praporek čárového sudího po úspěšné krumlovské ofsajdové pasti. Přidat třetí gól pak mohl Klivanda, který ale nepropálil ležícího protihráče.

 

V 76. minutě byla Březová blízko snížení. Rychlý brejk skončil trochu krkolomně až u Peterky, jenž z velkého vápna poslal míč vysoko nad bránu a svou šanci zazdil. Na druhé straně za pár okamžiků pálil podobně Wagner.

 

Záložník Jakub Wagner si počkal na gól do 82. minuty. To si vyskočil na trestný kop Kabeleho a hlavou lízl míč mimo dosah Štrunce! V samotném závěru byli slavojáci blízko čtvrtému gólu, ale střídající Peroutka nedosáhl na Klivandovu nabídku. To však Jihočechy mrzet příliš nebude.



Ohlasy k zápasu


FK Slavoj Český Krumlov
Trenér Václav Domin: „Soupeře jsme se trochu báli, neznáme ho. První zápas v divizi vyhrál 6:1 a my si z Dobříše přivezli čtyři zraněné, takže jsme museli trochu přeskupit sestavu. Srdíčkem a krásnými standardními situacemi jsme ale zápas rozhodli. Chválím celý kolektiv!“

FK Olympie Březová
Trenér Petr Peterka: „Soupeř si zasloužil vyhrát. Byl lepší, důraznější, pohyblivější. Tím nás jednoznačně v prvním poločase přehrával. Druhá půle už byla z naší strany lepší a hra vyrovnanější, ale bohužel jsme inkasovali rychlou druhou branku a pak se nám už stav těžko otáčel. Ač jsme si vytvořili nějaké šance, nedokázali jsme je zužitkovat a soupeř po další standardní situaci zvýšil na konečných 3:0.“



Sestavy


FK Slavoj Český Krumlov
F. Hňup [-] - M. Klivanda [-] , M. Dudák [-] , F. Persán [-] (67. M. Neckář [-] ) , M. Švec [-] , J. Zatloukal [-] , J. Wagner [-] , M. Babka [-] (86. D. Peroutka [-] ) , V. Novák [-] , J. Kabele [-] , J. Sláma [-] (89. L. Hofmann [-] )

FK Olympie Březová
V. Štrunc [-] - J. Elijáš [-] , J. Šaloun [-] , D. Krlička [-] , P. Neumann [-] , M. Burkyt [-] , D. Peterka [-] - J. Šellong [-] , J. Vůjtěch [-] (61. M. Motl [-] ) , D. Kursa [-] (82. M. Slabyhoudek [-] ) , J. Kašpar [-]

ŽK: 40. J. Elijáš , 67. J. Šellong , 81. D. Kursa , 84. V. Štrunc .
Hráči zápasu: J. Wagner , J. Kabele , M. Dudák .
Počet diváků: 136. Rozhodčí: JANÍČEK Marek - NĚMEC Václav, ŠTUK Jaromír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.