Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.06.2015 16:00

18.kolo, Liberecký | Jablonec nad Nisou | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Plavy B zvítězili v zápase s Tanvaldem


0

V předehrávce posledního kola III. třídy. Plavy B s Tanvaldem B sehrály zápas ve kterém jasně dominovaly Plavy a zaslouženě zvítězily 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku měli domácí převahu. V úvodu se trefil Oldřich Jandura za domácí a poločas Plavy B vyhráli po jeho zásluze. Druhý poločas začal ve vyšším tempu než ten první a po chvíli zvyšoval opět Jandura, poté snižoval skóre hostující hráč Roman Horváth. Naději hostů zmařil opět domácí hráč Jandura, který dokonal svůj hattrick a utkání naprosto ovládl.



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Tanvald B
Miroslav Pohořalý (trenér Tanvald): V předehrávce jsme bohužel prohráli, ale myslím, že sezona byla celkově úspěšná. Povedlo se nám založit B-tým a už jen to je úspěch.



Sestavy


Plavy B
D. Soukup [-] , M. Vondra [-] - G. Harik [-] , O. Jandura [-] , D. Bartoš [-] , P. Hlaváček [-] - S. Galbavý [-] , L. Tomíček [-] , R. Gallyas [-] , O. Jandura [-]

TJ Jiskra Tanvald B
P. Hulap [-] - J. Šedivý [-] , P. Doleček [-] , M. Trmal [-] , M. Ševic [-] - R. Horváth [-] , R. Borski [-] , J. Kadlic [-] , R. Schmid [-] - M. Bobysud [-] , J. Tolvaj [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.