1:0p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.06.2015 17:00

17.kolo, Liberecký | Jablonec nad Nisou | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnaný zápas bez branek


Branky


0

V sedmnáctém kole jablonecké III. třídy proti sobě nastoupily týmy Janova a Plavů B. Hosté z Plavů mají momentálně 32 bodů a patří jim tak druhá pozice, za to domácí Janov je na pozici čtvrté se 26 body. Hodně odborníků tvrdilo, že tento zápas skončí remízou(viz Tip Experta) a jejich předpovědi se ukázaly jako pravdivé. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté z Plavů vlétli do zápasu lépe a prvních deset minut měli míč na kopačkách právě oni, nicméně se nedostávali do zakončení. Poté se hra vyrovnala a hrálo se takzvaně mezi vápny. Obě mužstva kombinovala, držela míč na kopačkách, ale pohotové obrany obou celků vždy situaci zarazily. Poločas skončil výsledkem 0:0 a ani jeden z celků nemusel být zklamaný. Druhý poločas začal ve stejném tempu. Hosté si během druhého poločasu vytvořili několi šancí, ale skórovat se jim nepodařilo. Utkání skončilo za stavu 0:0. Pochválit musíme obrany a brankáře obou celků. Nakonec penalty vyhrál Janov a nechává si tak 2 body.



Ohlasy k zápasu


Janov
Daniel Hlaváček (funkcionář Janov): Kluci dneska hráli dobře. Myslím si, že remíza je zasloužená, oba celky měli nějaké šance, ale branku nedal ani jeden. Pochválil bych našeho brankáře, který nás podržel.




Sestavy


Janov
P. Kovalda [-] - M. Pilz [-]

Plavy B
M. Vondra [-] , R. Gallyas [-] , S. Galbavý [-] - D. Bartoš [-] , O. Jandura [-] , P. Hlaváček [-] , G. Harik [-] - L. Tomíček [-] , D. Soukup [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.