0:1
(0:1)
27. M. Pilz
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2015 17:00

16.kolo, Liberecký | Jablonec nad Nisou | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Favorité z Janova ztrátu nepřipustili


Branky


27. M. Pilz
0

V šestnáctém kole Jablonecké III. třídy proti sobě nastoupily domácí Nová Ves, která nemá moc příznivou bilanci a může se aktuálně pochlubit posledním místem s pouhými devíti body. Janov je na tom lépe, momentálně okupuje čtvrtou příčku, ale ještě může zamotat pořadím a dostat se až na druhé místo. Tento zápas hosté zvládli, i když jenom těsně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Za sobotního odpoledne zápas začal v klidném tempu. Hned v úvodu se Janov snažil dostávat do zakončení, prozatím ale marně. Celkem brzká branka padla po střele Michaela Pilze z Janova. Po brance byl opět aktivnější Janov i přes větší převahu se ale síť po druhé nerozvlnila a poločas tak skončil výsledkem 0:1. Po otočení stran prvních pět minut byli lepší domácí. Dále ale opět Janov nenechal nic náhodě, kombinoval a dostával se do zakončení, ale Janov dnes neměl příliš velkou střeleckou formu. Nic zásadního se již v zápase nestalo a  zápas skončil poločasovým výsledkem 0:1. Utkání odpískal rozhodčí Petr Linhart.



Ohlasy k zápasu



Janov
Petr Husár (hráč Janov): Dnes jsme dokázali urvat tři body, je to pěkné, nicméně jsem myslel, že tu dokážeme zvítězit větším rozdílem. Nestalo se tak, ale body máme a to je důležité. Myslím, že jsme předvedli hezký výkon.



Sestavy


TJ VESKO Nová Ves n.N.
R. Bednář [-] - L. Nyč [-] , D. Nič [-] , B. Linka [-] , M. Zikeš [-] - L. Halama [-] , O. Fišera [-] , F. Peroutka [-] , J. Stolín [-] - P. Jantsch [-] , M. Georiev [-]

Janov
M. Pilz [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.