0:1p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2015 17:00

16.kolo, Liberecký | Jablonec nad Nisou | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnaný souboj skončil bez gólu


Branky


0

V šestnáctém kole Jablonecké III. třídy proti sobě hrály domácí Smržovka, která se ocitá na pátém místě a hostující Plavy B nacházející se na druhém místě a po tomto kole už definitivně nemají šanci na přeskočení vedoucího Mšena C.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas byl již od začátku velmi vyrovnaný. Žádný z týmů nechtěl dopustit chybu a inkasovat branku, podle toho to vypadalo na hřišti hodně kombinace, napadání až na vlastní půlce a velká koncentrace v obraně obou celků. Do kabin se šlo za nerozhodného stavu 0:0 a pokračovalo se dále v podstatě ve stejném tempu. Domácí začali druhou půli lépe, vypracovali si pár příležitostí, ale nedokázali se dostat do zakončení a když ano, tak neproměnili. Poté se hra opět vyrovnala. Posledních patnáct minut začaly Plavy trochu více útočit, ale branku vstřelit nedokázali. Utkání tak skončilo 0:0 a na penalty vyhrály Plavy.



Ohlasy k zápasu


Smržovka B
Lukáš Červenka (funkcionář Smržovky): Dnes se nám to moc nepovedlo. V obraně jsme hráli skvěle, ale dopředu se nám bohužel nepodařilo dát branku. Pak jsme ještě těsně prohráli na penalty, je to škoda. Ale o nic nejde.




Sestavy


Smržovka B
J. Babka [-] - J. Hollas [-] , P. Novák [-] , J. Suchý [-] , K. Štěpař [-] - L. Mička [-] , M. Jelínek [-] , F. Frýba [-] , L. Červenka [-] - P. Augsten [-] , L. Kedroň [-]

Plavy B
D. Bartoš [-] , R. Gallyas [-] , G. Harik [-] , O. Jandura [-] , D. Soukup [-] - S. Galbavý [-] , L. Tomíček [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.