Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.05.2015 10:00

15.kolo, Liberecký | Jablonec nad Nisou | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Smržovka potvrdila roli favorita


0

V patnáctém kole Jablonecké III. třídy Smržovka zvládla roli favorita a předposlední Rádlo B především v druhém poločase dokázala přehrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek utkání patřil nečekaně domácím a ti byli o něco aktivnější. V úvodu Rádlo dokázalo vstřelit branku a šlo do vedení. Poté se hra vyrovnala a do zakončení se začali dostávat i hosté. Zanedlouho Smržovka vyrovnávala brankou Miroslava Štěpánka a do šaten se šlo za nerozhodného stavu 1:1 se kterým byli spokojeni hlavně domácí. V druhém poločase se hra výrazně změnila a míč byl stále na kopačkách Smržovky. Další branky obstarali Štěpánek, dvě vstřelil Kedroň a konečný stav, tak byl 1:4.



Ohlasy k zápasu



Smržovka B
Lukáš Červenka (funkcionář Smržovky): Dnes se hrál zápas s dvěmi rozdílnými poločasy. První poločas jsme nepředváděli moc hezkou hru, byla tam málo kombinace a zakončení. S druhým poločasem jsem spokojený. Kluci hráli jak měli a my si odvážíme další tři body.



Sestavy


TJ Sokol Rádlo B
V. Rákay [-] , M. Šrek [-] , P. Vele [-] - M. Zajíček [-]

Smržovka B
J. Babka [-] - J. Suchý [-] , K. Štěpař [-] , J. Hollas [-] , T. Patrman [-] - M. Jelínek [-] , L. Červenka [-] , P. Augsten [-] , M. Štěpánek [-] - L. Dressler [-] , L. Kedroň [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.