Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.05.2015 10:00

14.kolo, Liberecký | Jablonec nad Nisou | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas Rádla se Mšenem bez překvapení


Branky


0

Ve 14. kole Jablonecké III. třídy proti sobě nastoupily dva celky z opačných koutů tabulky. Domácí Rádlo B, které je momentálně předposlední a hostující Mšeno C, které kraluje všem týmům a nad druhými Plavy již má náskok 11 bodů. Tento zápas zůstal bez překvapení a hosté zvítězili nad domácími o 3 branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstoupili do zápasu lépe a drželi Mšeno v tlaku, jakoby hosté zápas podcenili. V 11. minutě se prosadil domácí Rákay. Hosté začali více běhat a drželi míč, nicméně do zakončení se často nedostávali, zanedlouho se, ale tradičnímu střelci ze Mšena podařilo vstřelit branku a hosté vyrovnali skóre. Každý už očekával jednoznačný průběh zápasu, nicméně domácím se zase podařilo vsítit branku a opět se dostali do vedení. Mšeno si v kabině řeklo pár slov a do druhého poločasu už vlétlo mnohem lépe. Domácím už v podstatě nic nedovolili a hrálo se jen na jejich půlce. Vyrovnávací branku vstřelil Hadidi. O další branku se postaral Koudelka, poté střílel Zámečník a v samém závěru dokončil svůj hattrick střelec Koudelka. Zápas odpískal sudí Kafka a zápas sledovalo 50 diváků.



Ohlasy k zápasu



Jiskra Mšeno C
Jaroslav Koudelka (střelec Mšena): Dnes jsme vyhráli na Rádle. Jsem rád za tři body a za to, že se mi podařil vstřelit hattrick, je to neuvěřitelné. První poločas jsme sice nehráli podle představ, ale potom jsme si něco řekli v kabině a druhý poločas už byl v naší režii.



Sestavy


TJ Sokol Rádlo B
P. Vele [-] - V. Rákay [-] , M. Šrek [-]

Jiskra Mšeno C
P. Jungmann [-] - M. Dočkal [-] , B. Novotný [-] , J. Hujer [-] , P. Vaněk [-] - J. Uko [-] , M. Zámečník [-] , M. Dutka [-] , H. Hadidi [-] - J. Koudelka [-] , M. Hujer [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.