Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.05.2015 17:00

13.kolo, Liberecký | Jablonec nad Nisou | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj dvou oslabených celků vyzněl lépe pro Mšenské


Branky


0

Ve 13. kole Jablonecké III. třídy na sebe narazilo vedoucí Mšeno C a 6. tým tabulky Smržovka B. Utkání od začátku kontrolovalo Mšeno. Oba týmy byly oslabeni, Mšeno z důvodu, že ve stejný den hrál jejich A i B tým a Smržovka měla absence díky nemoci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání se začlo v klidném tempu a od začátku mělo navrch Mšeno, drželo míč na kopačkách. Netvrvalo dlouho a Mšeno vstřelilo první branku. Tradičně branku vstřelil Koudelka po dlouhém nákopu předvedl parádní zakončení. Mšeno vstřelilo ještě 2 branky, ale potom se Smržovka zvedla a do poločasu dominovala na hřišti, těsně před poločasem snižoval hostující Augsten. Do kabin se šlo za stavu 3:1. Do druhého poločasu opět vlétla lépe Smržovka a snížila na 3:2, Mšeno opět získávalo tlak na svojí stranu a obnovilo svůj dvougólový náskok. V 85. minutě po rychlém protiútoku Smržovka snížila na konečných 4:3 a zdramatizovala, tak konec utkání.



Ohlasy k zápasu


Jiskra Mšeno C
Petr Hollmann (hráč Mšena): Kluci dnes hráli skvěle. Musím říct, že to byl velmi těžký zápas, ale my to zvládli a tři body jsou doma. Měli jsme sice menší problémy v obraně, ale snad se to do příštího týdne zlepší a na Rádle vyhrajeme větším rozdílem.




Sestavy


Jiskra Mšeno C
P. Jungmann [-] - M. Dočkal [-] , J. Hujer [-] , F. Šebek [-] , P. Vaněk [-] - B. Novotný [-] , S. Kraus [-] , H. Hadidi [-] , M. Dutka [-] - M. Hujer [-] , J. Koudelka [-]

Smržovka B
P. Picka [-] - J. Hollas [-] , J. Kedroň [-] , T. Patrman [-] , P. Novák [-] - F. Frýba [-] , J. Štěpař [-] , M. Jelínek [-] , L. Červenka [-] - L. Dressler [-] , P. Augsten [-]

Místo: UMT.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.