Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.05.2015 17:00

12.kolo, Liberecký | Jablonec nad Nisou | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V utkání prvního s posledním rozhodlo Mšeno až v závěru


Branky


0

V sobotu za slunného odpoledne se na hlavní Mšenské trávě ve dvanáctém kole Jablonecké III. třídy utkalo vedoucí Mšeno a poslední Tanvald B. Mšeno rozhodlo až v samém závěru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání překvapivě vstoupil lépe Tanvald, branku hned v úvodu vstřelil Trmal a Tanvald rychle šel do vedení po hezky vypracované příležitosti, zanedlouho odpovědělo Mšeno dlouhým nákopem a do branky uklidil míč domácí Zámečník. Tanvald se přesto nechtěl vzdát a opět se dostal do vedení po gólu hostujícího Dolečka. Mšeno poté začlo tlačit, ale do žádné vyložené šance se nedostalo. Tím pádem poločas skončil 1:2. Do druhého poločasu vstoupilo mnohem lépe Mšeno a už Tanvald v podstatě nepustili na svojí půlku hřiště. Celkem brzy se jim podařilo vyrovnat zásluhou bývalého Jabloneckého fotbalisty Jaroslava Uka, ale poté se v útoku velmi trápili a dát branku pro ně bylo téměř nemožné. Smůlu prolomil až v 85. minutě tradiční střelec Mšena Koudelka krásnou střelou a v 90. minutě opět Koudelka zvyšoval na konečných 4:2. Zápas odpískal Mokroš a pohledný zápas mohlo shlédnout 20 diváků.



Ohlasy k zápasu


Jiskra Mšeno C
Michal Pánek (asistent rozhodčího): Dnes se hrálo velmi pohledné utkání bohaté na branky, kde nakonec šťastnější bylo Mšeno. Mně osobně se zápas líbil, ale musím říct, že domácí Mšeno odehrálo dva naprosto rozdílné poločasy, kdy v prvním poločase kazilo hodně přihrávek, málo běhalo, ale naopak druhý poločas Mšeno předvedlo hru na kterou jsme od nich zvyklí, bylo ve vápně nebezpečné a zaslouženě tři body zůstávají doma.




Sestavy


Jiskra Mšeno C
P. Jungmann [-] - M. Vejprava [-] , J. Hujer [-] , F. Šebek [-] , M. Dutka [-] - M. Zámečník [-] , J. Uko [-] , D. Ryšavý [-] , H. Hadidi [-] - J. Koudelka [-] , M. Hujer [-]

TJ Jiskra Tanvald B
P. Hulap [-] - Z. Cerman [-] , P. Doleček [-] , K. Mlýnek [-] , T. Vodseďálek [-] - J. Kadlic [-] , J. Sklenička [-] , J. Šedivý [-] , R. Schmid [-] - M. Timaš [-] , J. Hejcman [-]

Místo: UMT. Počet diváků: 20.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.