2:0
(2:1)
71. B. Linka
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.05.2015 17:00

12.kolo, Liberecký | Jablonec nad Nisou | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Josefův Důl vyhrál navzdory špatnému výkonu


Branky


0

Dvanácté kolo Jablonecké III. třídy proti sobě postavilo Josefův Důl bojující o přední příčky soutěže a naopak Novou Ves, která je na dělené poslední příčce. Žádná senzace se nekonala Josefův Důl si doma pohlídal vítězství a tři body do tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lépe začali domácí a hned v úvodu zápasu si vytvořili zajímavé příležitosti, které ovšem neproměnili. První branka padla po rohu, kdy si krásně naběhl Liridon Karaqi a Josefův Důl vedl 1:0. Domácí opět pokračovali v tlaku a hosty do ničeho nepustili. To se potvrdilo ve 36. minutě, kdy po brance Bělohradského již domácí vedli 2:0. Druhý poločas opět začali domácí tlakem, ovšem poté jakoby se s Josefovým Dolem něco stalo a naopak hosté od 60. minuty byli lepším týmem. Hosté začali kombinovat a dostávat se do zakončení. Asi 15 minut před koncem snižoval Linka na 2:1 a zápas tak chytil nový náboj. Bohužel nic dalšího se v zápase nestalo a body tedy nakonec uhájil Josefův Důl.



Ohlasy k zápasu


Josefův Důl
Jan Zkoumal (hráč Josefův Důl): Dnes jsme získali tři body, jsem za to rád, ale bohužel druhý poločas nám nevyšel tak jak jsme chtěli a je štěstí, že nám nedali ještě nějaký gól.




Sestavy


Josefův Důl
L. Zvěřina [-] - P. Kubát [-] , M. Fejfar [-] , T. Viňák [-] , T. Volek [-] - T. Procházka [-] , J. Metlička [-] , J. Bělohradský [-] , J. Čapek [-] - L. Karaqi [-] , J. Poláček [-]

TJ VESKO Nová Ves n.N.
R. Bednář [-] - L. Nyč [-] , D. Nič [-] , B. Linka [-] , M. Zikeš [-] - L. Halama [-] , O. Fišera [-] , F. Peroutka [-] , J. Stolín [-] - P. Jantsch [-] , M. Georiev [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.