Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.05.2015 17:00

12.kolo, Liberecký | Jablonec nad Nisou | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Smržovka zvládla vyrovnané utkání s Kořenovem


Branky


0

Dvanácté kolo Jablonecké III. třídy přineslo utkání dvou pozičně vyrovnaných soupeřů. Domácí Smržovka, která okupuje momentální páté místo tento zápas ovšem zvládla lépe.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí hráči chtěli napravit porážku  z prvního zápasu a vlétli do zápasu s odhodláním a v začátku zápasu si vytvořili tlak, který využily hned v 5. minutě ve vedoucí branku, hosté však nezaháleli a vytvořili si několik zajímavých příležitostí a i díky skvělému brankáři se jim nepodařilo branku vstřelit. Domácí byli naopak velice efektivní a do poločasu odskočili hostům už na rozdíl tří branek, do druhého poločasu hosté vlétli a chtěli zkorigovat výsledek, ale opět obdrželi branku, snížit se jim podařilo až v 64. minutě, ale více jim domácí už nenechali skórovat, a tak se zápas dohrával v poklidné atmosfeře. Za vyzvihnutí stojí vyborný výkon domácího brankaře Picka, který hostům v prvním poločase chytil několik jasných tutovek. Hlavní rozhodčí tohoto utkání byl František Kafka a utkání sledovalo úctyhodných 60 diváků, kteří se rozhodně nenudili.

 



Ohlasy k zápasu


Smržovka B
Lukáš Červenka (funkcionář Smržovky): Dnes jsme hráli skvěle. Byl to těžký zápas, ale my ho zvládli se ctí. Doufám, že si tento výkon budeme pamatovat.




Sestavy


Smržovka B
P. Picka [-] - L. Mička [-] , J. Pipek [-] , J. Suchý [-] , K. Štěpař [-] - L. Červenka [-] , J. Kedroň [-] , F. Frýba [-] , M. Štěpánek [-] - L. Kedroň [-] , P. Augsten [-]

Kořenov
M. Fichner [-] - M. Posejpal [-] , J. Mikšíček [-] , J. Habr [-] , V. Klinger [-] - J. Věneček [-] , M. Vrána [-] , D. Biasutto [-] , A. Fojtík [-] - J. Šnýdl [-] , J. Ježek [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.