2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.04.2015 17:00

11.kolo, Liberecký | Jablonec nad Nisou | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kořenov vyrovnaný souboj zvládl


Branky


0

Momentálně pátý tým tabulky Slavoj Kořenov v sobotu odpoledne hostil v 11. kole Jablonecké III. třídy čtvrtý tým tabulky Jiskru Josefův Důl. Kořenov vyrovnaný boj rozhodl až v závěru zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lépe vstoupili do zápasu domácí, prvních dvacet minut na hřišti dominovali, ale nedostali se do vyložených šancí, poté se hra vyrovnala a hrálo se mezi vápny, do konce poločasu vše nasvědčovalo tomu, že se střetly dva vyrované celky a nic zajímavého utkání divákům nepřineslo. Začátek druhé půle vyzněl lépe pro hosty, kteří měli mírně navrch, poté se opět začali prosazovat domácí a hra začala být zajímavá. Nejprve neproměnil jasnou gólovku Mikšíček, který přestřelil bránu z malého vápna. Nakonec domácí rozhodli utkání góly v 75. a 80. minutě. Nejprve fantastický Fojtík zakončil sólo přes půlku hřiště a poté pečetil výsledek domácí Věneček hlavou z malého vápna. Další utkání odehraje Kořenov v sobotu na hřišti Smržovky, která bude chtít potvrdit formu z Tanvaldu.

Utkání odpískal hlavní sudí Lebeda.

 



Ohlasy k zápasu


Kořenov
Jiří Věneček, člen výboru Slavoj Kořenov: Utkání bylo velmi vyrovnané a rozhodla větší vůle po vítězství domácích. Chtěl bych pochválit hlavně Fojtíka, který vstřelil krásnou branku, dále odehráli skvělé utkání Klinger s Doležalem, ale musím pochválit celé mužstvo za předvedenou trpělivost. Utkání se hrálo velmi slušně a dobrý výkon podal i hlavní sudí Lebeda.




Sestavy


Kořenov
J. Doležal [-] - D. Biasutto [-] , V. Klinger [-] , M. Posejpal [-] , M. Vrána [-] - P. Kožíšek [-] , J. Věneček [-] , J. Habr [-] , A. Fojtík [-] - M. Říha [-] , J. Šnýdl [-]

Josefův Důl
L. Zvěřina [-] - M. Fejfar [-] , P. Kubát [-] , T. Viňák [-] , T. Procházka [-] - A. Čarný [-] , D. Pávek [-] , J. Metlička [-] , J. Bělohradský [-] - L. Karaqi [-] , B. Efenberk [-]

ŽK: 62. A. Fojtík .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.