2:3
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2015 16:00

10.kolo, Liberecký | Jablonec nad Nisou | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tanvaldské ''béčko'' nestačilo na Janov


0

Desáté kolo Jablonecké III. třídy proti sobě v neděli odpoledne postavilo poslední tým tabulky Tanvald B a druhý tým tabulky Janov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek zápasu patřil překvapivě Tanvaldu a již v 10. minutě vstřelil gól nápřahem ze 30 metrů. Z branky se však dlouho neradoval a hned ve 12. minutě vyrovnal hostující Kovalda. Vedení na stranu domácích vrátil Šedivý, který dorážel do prázdné branky po úniku Vodseďálka. Do kabin se však šlo za nerozhodného stavu, protože klasickým šátňákem srovnal Knytl. Druhý poločas moc pohledného nenabídl a více jak stovka přihlížejících diváků se musela trochu nudit. Vítězný gól Janova vsítil v 54. min. Nitsche, který po rychle rozehrané standartce překvapil domácího brankáře, který si nešťastně srazil míč do sítě. Nic víc již obě mužstva nenabídla, proto si Janov odváží očekávané 3 body za vítězství. A díky remíze vedoucího Mšena se náskok snížil pouze na hratelné 4 body. Zápas odpískal Kafka a asistenti byli Vasko se Štědrým.



Počet diváků: 120.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.